Ultima actualizare: azi, 15:18

Locale

Alin Seserman, numit secretar de stat la Ministerul Mediului: ,,Un câștig pentru județul Satu Mare’’

Alin Seserman a fost numit să ocupe o funcție de secretar de stat în Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor. Propunerea a venit din partea PNL Satu Mare.

,,Premierul Nicolae Ciucă l-a numit pe domnul Alin Seserman ca secretar de stat la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, decizia fiind publicată în Monitorul Oficial Nr. 198, partea I, de luni, 28 februarie 2022, propunerea fiind avansată de către conducerea Partidului Național Liberal”.

Alin Seserman activează politic în județul Satu Mare, iar propunerea sa pentru această funcție a venit din partea PNL Satu Mare. ,,Este un câștig pentru județul Satu Mare’’, a declarat deputatul Adrian Cozma.

,,Mă bucur pentru numirea domnului Alin Seserman în funcția de secretar de stat la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor. Consider că este un câștig pentru județul Satu Mare și pentru echipa PNL Satu Mare. L-am susținut pe domnul Alin Seserman pentru această poziție, deoarece este un bun profesionist și activează politic în Satu Mare. Consider că județul nostru are nevoie de un sprijin în acest minister, ținând cont de faptul că în anii următori se vor implementa proiecte importante de care trebuie să beneficieze și județul Satu Mare. Principiul după care am nominalizat oameni în funcții politice, a fost acela al profesionalismului”, a declarat deputatul Adrian Cozma.

Cine este Alin Seserman:

Alin Seserman, este absolvent al Universității Babeș-Bolyai, Facultatea de Ştiinţe Politice din Cluj – Napoca (1992 – 1997). Tot aici a urmat Departamentul în pregătirea personalului didactic, calificându-se ca și cadru didactic (2008).

Totodată, a absolvit și Universitatea de Vest Arad – Facultatea de Ştiinţe  Economice, licență și master (2009-2012). Din 2015 este doctor al Universităţii Babes-Bolyai Cluj-Napoca, Facultatea de Istorie și Filosofie.

A fost expert guvernamental în Guvernul României, în cadrul departamentului responsabil cu pregătirea actelor cu caracter legislativ (1998 – 2000).

Are o experiență politică îndelungată, fiind, printre altele, consilier local în cadrul Consiliului Municipiului Bistrița (2000 – 2016).

Este autorul volumului Ţărănismul şi creştin democraţia românească, Editura Limes, Cluj-Napoca, 2016.

 

 

5 comentarii

  1. Seserman nume de evreu Răspunde

    Domnule Alin Seserman dar si dumneavoastra sunteti evreu ????
    Oare evreii au in present in plan ca sa creeze un al 3 lea razboi mondial sau mi se pare doar mie?

  2. Flaviu Răspunde

    …..care câștig!?

  3. unu Răspunde

    totusi ce il recomanda pe acest om politic, ce castigat are satu mare?? el a fost consilier local timp de 16 ani in judetul bistrita ce studii are acest domn?? ca e secretar de stat la ministerul mediului cum e domnul roca un veternar la mediu , atunci si un strungar poate fi la ministerul sanatatii nu????

    • comentator Răspunde

      “Cercetătorii britanici” lucrează pe acest aspect. Încă nu au ajuns la o concluzie.🤔😱😲🥴🤮

  4. Bogdan Dumitraș Răspunde

    Încă așteptăm ieftinirea benzinei promisă de domnul deputat Adrian Cozma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.