Ultima actualizare: azi, 18:10

Locale

Aparatură de aproape 2 milioane lei la Satu Mare, pentru colectarea gunoaielor de pe Someș

Satu Mare va avea aparatură specială pentru colectarea deșeurilor de pe Someș. Anunțul a fost făcut astăzi, marți, 22 martie, în cadrul unei conferințe de presă, de directorul Administrației Bazinale de Apă (ABA) Crișuri, Pásztor Sándor, aflat în vizită la Satu Mare. La conferință a participat și ministrul Mediului, Tanczos Barna.

Pasztor Sandor a vorbit, în cadrul conferinței de presă, despre problema gunoaielor de pe râul Someș, dar și de pe celelalte râuri din județ. Mai mult, directorul ABA Crișuri a anunțat că în următoarele două luni va începe colectarea deșeurilor de pe Someș cu ajutorul unui echipament special, în valoare de aproape două milioane de lei.

„Pentru a colecta deșeurile aveam două variante, fie colectau partea maghiară acele deșeuri și noi plăteam, fie le colectam noi. Am ales să le facem noi. Sunt deja două locații implementate, urmează alte două în acest an. Una se va face la Satu Mare, în aproximativ două luni”, a declarat Pásztor Sándor.

Echipamentul special în valoare de aproape două milioane de lei, care colectează gunoaiele de pe râul Someș, va fi amplasat în localitatea Odoreu.

Directorul Administraţiei Bazinale de Apă Crișuri, Pásztor Sándor, a mai adăugat că astfel de echipamente se vor amplasa și pe râurile din Maramureș, Bihor, Cluj și Bistrița-Năsăud.

12 comentarii

  1. Kuka Răspunde

    A venit să se asigure că toată lumea votează candidatul care trebuie (fidesz)?!?

    • danciu viorel Răspunde

      Mâta știe că ești retardat ???

      • dorel Răspunde

        Nu te supăra, chiar nu pricep de ce te obosești. E clar că ai dreptate dar ai văzut tu prost care să recunoască asta? Unii au o singură problemă în țara asta. Ungurii. Și dacă nu e cazul tot întorc foaia până o dau iar pe unguri. Nu e asta mai simplu decât să-și vadă de treabă??? Eventual mai să și lucreze ceva? De aia stăm cum stăm. Probabil pe vremea lui Coica era mult mai bine pentru el. Probabil atunci nu exista riscul ca să fie nevoit să lucreze.

      • Kuka Răspunde

        Prostovane, mă-ta se scrie cu cratimă, se vede că ai făcut școala cu femeia de serviciu, eventual la fără frecvență!
        Adevărul vă supără, așa-i?!?
        Marș în PLM de lepre!

        • doi Răspunde

          Mă-ta da dar mâta nu! Boul boilor ce ești! Numai să înjuri poți??? Te crezi acasă în fața șatrei?

  2. Kuka Răspunde

    Nu trebuie să mă bagați de seamă. Am descoperit că aici pot comenta fără să fiu tras la răspundere. E mai fain ca la grădiniță.

  3. Kuka Răspunde

    Nu te bagă nimeni în seamă, hoț prost ce ești, băgați-ai ****-n mă-ta!

    • Kuka Răspunde

      La acest subiect numai tu elti expert. Sorry. Ar fi un excerițiu totuli interesant pentru tine ca să scrii una bucată propoziție fără să înjuri. În rest degeaba te oftici că tu o ceri ce capeți. Defel ai licență OSIM pe @Kuka??? Nu m-aș mira că gunoi la gunoi trage.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.