Ultima actualizare: azi, 12:35

Locale

Spectacol umanitar la Satu Mare, pentru ajutorarea refugiaților din Ucraina

Spectacol umanitar la Satu Mare, pentru ajutorarea refugiaților din Ucraina. Evenimentul va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

În organizarea Consiliului Județean Satu Mare, a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, a Asociației Scriitorilor de Nord- Vest și a Uniunii Ucrainienilor din România – Filiala Satu Mare, vineri 25 martie, ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor – Sala Mare va avea loc un spectacol umanitar pentru ajutorarea refugiaților ucrainieni intitutulat „ROMÂNIA – UCRAINA – BUNAVESTIRE”.

Menționăm faptul că, județul Satu Mare este înfrățit cu raioanele vecine din Zakarpatia: Vinogradov și Hust, iar această manifestare se constituie într-un mesaj de ajutorare și speranță pentru poporul ucrainean, greu încercat în această perioadă.

În program vor evolua: Petrică Mureșan, Nicolae și Nicușor Mureșan, Leontina Dorca, Maria Carmen Sas, Bianca Angela Cionca, Adrian Lupescu, Ansamblul Folcloric al Județului „DORURI SĂTMĂRENE”, Ansamblul Folcloric „CUNUNIȚA NĂZDRĂVANĂ”, Ansamblul Folcloric „FLORILE TĂRNII” și Grupul folcloric ucrainean „VOCILE MICULEI”.
​Donații la fața locului și în contul:
RO69RNCB0209006157870001 – RON
RO42RNCB0209006157870002-USD
Cu specificația „Donație spectacol Ucraina”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.