Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Chirurgie generală în ambulatoriu pe perioada pandemiei, la Clinica Korall

În această perioadă, intervențiile chirurgicale multiple sunt amânate în multe instituții medicale din cauza pandemiei de coronavirus, nu însă și la Clinica Korall din municipiul Satu Mare.

Cei care au nevoie de ajutor sunt așteptați la clinica situată în Piața Eroii Revoluției din municipiu, acolo unde vor fi așteptați de echipa de chirurgie generală a Clinicii Korall, care vor consulta în regim privat.

Echipa de chirurgie generală este formată din următorii medici: Dr. Al-Momani Tareg, Dr. Cioltean Cristian și Dr. Varodi Radu. Cabinetul v-a fi deschis pentru toți pacienții, în perioada pandemiei, indiferent de problemele cu care se confruntă aceștia. Un lucru foarte important de menționat este faptul că pacienții care se confruntă cu afecțiuni grave ce nu pot fi tratate la clinică, sunt redirecționați către cea mai optimă variantă terapeutică.

În aripa recent renovată a Clinicii Korall a fost amenajată o sală de operație de mici intervenții, modernă, bine echipată, unde atât intervențiile chirurgicale, cât și intervențiile oncologice minore pot fi realizate în cele mai bune condiții.

La Clinica Korall, pacienții care au fost supuși unor intervenții vor primi tratamente și vor beneficia de consultații pentru monitorizarea procesului de vindecare.

Vă puteți adresa specialistului Clinicii Korall în fiecare zi a săptămânii, dar participarea la consultație este condiționată de programare prealabilă.

Pentru programări și mai multe informații, sunați la 0361.412.037, 0361.800.820 sau 0772.054.033, sau vizitați personal Clinica Korall din municipiul Satu Mare, Piața Eroii Revoluției nr. 22.