Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

FOTO. Mulţumiri McDonald’s Satu Mare! Oferă sandvișuri în plus pentru copiii refugiaţi

Angajaţii McDonald’s Satu Mare dau dovadă de generozitate când vine vorba de sprijinirea copiilor refugiaţi din Ucraina.

Un simplu sătmărean, care vrea să îşi păstreze anonimatul, dar care cumpără meniuri pentru copiii refugiaţi, ţine să mulţumească în mod public, prin intermediul PortalSM, celor de la MCDonald’s pentru gestul lor. Practic, el cumpără câteva zeci de menuri Happy Meal pe care le oferă copiilor ucraineni, iar cei de la fast food pun de la ei zeci de sandvişuri.

“Vreau să le mulţumesc celor de la McDonanld’s pentru că întotdeauna ne pun menouri în plus. Ieri am cumpărat 30 de Happy Meal pentru copii şi ne-au pus 20 de sandvişuri în plus. Aseară ne-au pus mai mult, ieri la fel, alaltăieri am primit iarăşi 20 de sandvişuri. Ştiu că la ei totul este strict, dar se găsesc soluţii şi vreau să le mulţumesc pentru asta. Nu vă imaginaţi câtă bucurie este pe faţa unui copil când primeşte un meniu McDonald’s. Unii dintre ei doar la televizor au văzut McDonald’s. Oamenii care vin au în general alimente, şi-au luat provizii pentru mai multe zile, cornuri se pot cumpăra cam de peste tot, dar un meniu McDonald’s nu găseşti aşa uşor”, a declarat sătmăreanul pentru PortalSM

Dincolo de felicitările adresate restaurantului, şi sătmăreanul merită felicitările noastre. El nu doreşte să i se facă public numele, nu doreşte să apară în nicio fotografie, vrea doar să ajute, şi o face din banii lui, în timpul lui. Ba mai mult, ia femei cu copii din vama Halmeu şi le duce până în Ungaria, unde sunt preluate de rude venite din Europa. Astfel, se economiseşte foarte mult timp.

“Vreau doar să îi ajutăm şi să sperăm că noi nu vom fi niciodată în această situație”, ne-a spus sătmăreanul.

Jos pălăria! Vă mulţumim pentru gestul frumos!

________________________

Cunoști un caz asemănător? Contactează-ne pe Facebook ori telefonic sau pe Whatsapp, la numărul: 0740146555. Fiecare gest de omenie merită făcut public și apreciat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.