Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Coronavirus Satu Mare: Zeci de cazuri noi în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 3.913 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID– 19), cu 941 mai puține decât în ziua anterioară. 442 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare.

Până astăzi, 64.518 de persoane diagnosticate cu infecție cu SarsCov-2 au decedat. În intervalul 15.03.2022 (10:00) – 16.03.2022 (10:00) au fost raportate de către INSP 68 decese (37 bărbați și 31 femei), dintre care 23 anterioare intervalului de referință.

Dintre cele 68 decese, 1 a fost înregistrat la categoria de vârstă 40-49 de ani, 7 la categoria de vârstă 50-59 de ani, 12 la categoria de vârstă 60-69 de ani, 17 la categoria de vârstă 70-79 de ani și 31 la categoria de vârstă peste 80 de ani.

Din totalul de 68 pacienți decedați, 51 au fost nevaccinați și 17 vaccinați. Pacienții vaccinați aveau vârsta cuprinsă între 52-97. Toți pacienții vaccinați care au decedat prezentau comorbidități.

În unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 este de 3.394 cu 193 mai puțin decât în ziua anterioară. De asemenea, la ATI sunt internate 516 de persoane, cu 26 mai puțin decât în ziua anterioară. Dintre cei 516 de pacienți internați la ATI, 462 sunt nevaccinați.

16 comentarii

  1. vasilescu Răspunde

    In toate tarile unde s-au scos toate masurile au inceput sa creasca infectarile.

    • Bruxelles Răspunde

      Dupa 2 saptamani fara masca in Belgia infectarile au ajuns la 8000 zilnic , fiind cauzate de noul Omicron BA2 63% , restul omicron -prima editie.
      Zilnic ajung 150 oameni la spital.

      • Măi @Bruxelles asta oare pricepi? Răspunde

        Poi @Bruxelles atunci de ce nu spui lui Putin ceva de distanțare socială, măsuri antipandemie și alte cele? Nu de alta dar puhoiul de ucraineni vin la noi fără nici un control epidemiologic când se știe că ei nici atât de vaccinați nu sunt ca și noi! Sau pomenești că ți-e frică de centura lui neagră???

    • Polina Răspunde

      28.Fete pentru sex în orașul tău – only4you.site

    • Bazil Răspunde

      La 11 zile de la ridicarea aproape totală a restricţiilor antiepidemice, Austria a înregistrat miercuri 58.583 de cazuri de COVID-19, un record de la începutul pandemiei.Numărul infecţiilor s-a menţinut extrem de ridicat şi joi în Austria, când au fost consemnate 52.045 de infecţii şi 31 de decese. Austria a renunţat pe 5 martie la aproape toate restricţiile antiepidemice, deschizând localurile de divertisment şi eliminând purtarea obligatorie a măştii, cu excepţia anumitor spaţii închise, precum magazinele, şi a mijloacelor de transport, unde masca FFP2 rămâne obligatorie.

  2. USR PLUS (căcat) Răspunde

    Sa ne infectăm cu toți… Unde îi problema?

  3. Nelu Răspunde

    cu atatia ucrainieni nici nu e de mirare
    de ce nu sunt testati si ei ????
    ne inbolnavesc frate !!!

    • Laszlo Răspunde

      Cei ce merg in Ungaria sunt testati acolo….la noi …No problem…

    • România reală Răspunde

      … și încă nu se pomenește decât se soptește pe la colțuri că acei copiii mici care trec granița mulți s-ar putea să nici nu aibă schema de vaccin clasică obligatorie pentru că de o vreme și mai ales acum acest lucru la ei este practic imposibil. Oricum stăm cu un pas totuși în fața bulgarilor unde am înțeles că autoritățile sunt pe nicăieri, doar voluntarii coordonează tot. Bine, parțial ei își și permit asta că puhoiul vine prima dată peste noi. Noi ca de obicei susținem sus și tare că suntem pregătiți apoi ne trezim iar surprinși. Curat balkanistan.

  4. Dr Răspunde

    Măi dar care ați împușcat covidul în halul ăsta? Da’ nu-i frumos copiii! 🤔😱😲🥴 Amu’ ce ne facem?

  5. ... Răspunde

    Mă-ta să moară prima!

  6. ... Răspunde

    Nu e scris de mine. Constat că arunci cu astfel de afirmații prea ușor. Probabil duci lipsă acută de părinți că de educație nici nu poate fi vorba!

  7. Crack Răspunde

    Mereu da-ti vina pe altii…acum e randul refugiatilor.
    Fututul asta de virus se plimba si daca guvernul va scoate restrictiile. Peste tot in lume creste fara protectie. Fiecare se protejeaza cum crede, dar nu da-ti vina pe altii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.