Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Cum a încercat o tânără să iasă din țară cu pașaportul altei persoane. Oprită la Petea

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea, judeţul Satu Mare, au depistat la ieșirea din țară o tânără din Camerun care, la controlul de frontieră, s-a legitimat cu un document de identitate ce nu-i aparţine. Aceasta este cercetată pentru fals privind identitatea şi trecere ilegală a frontierei de stat.

În cursul nopții trecute, în jurul orei 00.30, în PTF Petea s-a prezentat pentru a ieși din țară o femeie care, la controlul de frontieră a prezentat un paşaport eliberat de autorităţile cameruneze şi un permis de şedere eliberat de autorităţile elveţiene. În urma verificărilor polițiștii de frontieră au constatat că, deși documentele sunt autentice, persoana care s-a prezentat la control nu este una şi aceeaşi cu cea din paşaport, diferenţele dintre fotografia aplicată în acte şi persoana care s-a prezentat la control fiind vizibile.

Persoana care a avut, de fapt, intenţia să plece din România este o tânără din Camerun, în vârstă de 23 de ani, dar care nu posedă documentele necesare pentru a călători în spaţiul Schengen. Acum, este cercetată pentru trecere ilegală a frontierei de stat și fals privind identitatea. Totodată, poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, aceasta solicitând o formă de protecţie a statului român.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.