Ultima actualizare: azi, 09:13

Locale

FOTO. Parlamentar ucrainean la Satu Mare: ,,Vă mulțumesc pentru omenia de care dați dovadă’’

Prefectul Radu Roca a avut azi o întâlnire cu deputata din Parlamentul Ucrainei, Roksolana Pidlasa, întâlnire la care a participat și europarlamentarul Cristian Terheș. Aceștia au fost însoțiți la întâlnire de Liuba Horvath, președintele Uniunii Ucrainenilor filiala Satu Mare și de pr. Marius Dragoș de la Parohia Ortodoxă Halmeu.

Deputata Roksolana Pidlasa a ținut să mulțumească sătmărenilor pentru modul în care s-au implicat în ajutorarea cetățenilor ucraineni ce fug din calea războiului.

,,Am venit cu inima deschisă la Satu Mare și vreau să vă mulțumesc tuturor pentru implicare și pentru omenia de care dați dovadă. Ca deputat din Transcarpatia am decis să mă implic direct și să încercăm să asigurăm o punte clară de colaborare între partea ucraineană și Satu Mare”, a declarat deputata Roksolana Pidlasa.

,,Am hotărât împreună ca pe teritoriul județului Satu Mare să fie stabilită o locație pentru a crea un spațiu destinat strângerii tuturor ajutoarelor din Transilvania și nu numai. Iar de aici, din județul  Satu Mare, partea ucraineană, cu sprijinul doamnei deputat Roksolana Pidlasa să asigure transportul convoaielor în Ucraina spre zonele afectate de război”, a spus prefectul județului Satu Mare, Radu Roca.

7 comentarii

  1. România reală Răspunde

    Nu face nimic. Oameni suntem. Doar că de era invers nu știu de ați fi procedat la fel, doar atât. A se vedea în acest sens și modul cum operează chiar și în acest moment moment personalul ucrainean de la graniță cu semenii lor. Nu mă contraziceți că vă cunosc bine. Măcar sper că măcar acum ați învățat ceva din ce înseamnă a fi european dacă tot vreți în UE.

    • Sâcă Răspunde

      @ Puncte puncte.. Nu te contrazice nimeni …… Doar atunci când, nu ești …… alimentat….

      • ... Răspunde

        @X-ulescu, i-ați odată medicamentele că deja devii exasaperant de tragicomic!
        Alimentarea e treaba ta. Treaz nu ești bun de nimic oricum. Beat măcar te poate amenda tot polițaiul lumii.

  2. Slava Ukraini! Răspunde

    sunteti popor de eroi! romanii ar trebui sa ia notite!!

    Libertate sau moarte!

    Slava Ukraini!

    • USR PLUS (căcat) Răspunde

      Ce ai frate cu slava Ucrainei? Ce slavă? Despre ce îi vorba?

      • Golf Răspunde

        Mănâncă căcatul pe care il servește mass media corporatistă la care și-a predat gândirea și prin urmare percepțiile. Dacă mass media corporatistă îi spune ca Putin este rău și actorașul homosexual evreu pe post de președinte și naziștii care îl înconjoară sunt eroi, atunci drona biologică spune același lucru, ei sunt eroi.

        • România reală Răspunde

          Nu că Putin ar fi kusher. Că e de toată groaza ce prestează pe acolo peste capul unor indivizi absolut nevinovați! Dar sunt și eu de acord că suntem serviți cu știri nu tocmai complete. A se vedea și bombardarea teatrului din Mariupol sau centrul de îngrijire a bătrânilor atacat. Nici unul nu-i mai breaz de fapt. Dar să bombardezi azi un mall????? E peste capacitatea mea de înțelegere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.