Ultima actualizare: azi, 16:10

Locale

Descinderi de amploare în județul Satu Mare. Percheziții la un ocol silvic și la pădurari

În data de 17 martie 2022, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Satu Mare – Serviciul de Ordine Publică a efectuat 21 de percheziții domiciliare la sediul Ocolului Silvic Asociația Salcâmul Ciumești şi ale unor angajaţi ai acesteia, în Municipiul Carei şi alte localităţi învecinate, într-un dosar penal în care se fac cercetări cu privire la infracțiunile de abuz în serviciu, fals intelectual, uz de fals, delapidare, tăierea fără drept de arbori şi transportul ilegal de material lemnos.

Activitățile efectuate au beneficiat și de sprijinul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului de Investigaţii a Criminalităţii Economice, Poliţia Municipiului Satu Mare, Biroul Ordine Publică Carei, Biroul Ordine Publică Satu Mare, Biroul Investigaţii Criminale Carei, Poliţia Oraşului Tăşnad, toate din cadrul I.P.J. Satu Mare, a Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare, Inspectoratului de Jandarmi al Judeţului Satu Mare şi Serviciului de Acţiuni Speciale.

Totodată, organele de urmărire penală au beneficiat şi de sprijinul I.P.J Maramureş şi I.P.J. Bihor – Serviciul de Ordine Publică.

,,Precizăm că aceste activități nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, spun procurorii.

 

3 comentarii

  1. Vulpea bi-polara Răspunde

    Hoppa,o fi exagerat taticu,sefu ocolului si fost primar ciumestean cu cadourile si subventiile date fostei secretare de primarie si actuala jurista de primarie careiana (intrata pe usa din dos) din banii si lemnele ocolului? Ca ce-i drept, prea se lauda respectiva ca e intretinuta lui principala, careia ii face toate poftele, si probabil contabila ocolului so fi saturat sa inghita asta.

    • Misi Răspunde

      Ooo da, doamna E 😀😀😀. Se vede noua doamna L, doar sa se elibereze “postul”. Mai ales ca s-a dedulcit la viata buna. Oare cautand urma lemnelor furate or ajuns procurorii si prin Sanislau, aproape de biserica? Ca de o vreme angajati ai ocolului slugaresc la doamna respectiva.

  2. Cosmin Răspunde

    Oare cand or sa ajunga pe la pomi borlesti crucisor poiana codrului? Sa ii verifice cu adevarat si pe cei de stat si pe particulari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.