Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

FOTO. Accident cu victime încarcerate în Satu Mare. Două persoane, duse de urgență la spital

Astăzi, în jurul orei 18:30, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină, pentru descarcerarea și acordarea îngrijirilor medicale victimelor rezultate în urma producerii unui accident rutier, în municipiul Satu Mare, pe strada Argeșului, colț cu strada Teilor.

La fața locului s-au deplasat zece subofițeri cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere (cu modul de descarcerare) și o ambulanță SMURD (de terapie intensivă mobilă). În accident au fost implicate doua autoturisme, din care au rezultat trei victime.

Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au intervenit pentru extragerea celor două victime încarcerate și au acordat primul ajutor medical de urgență.

Două victime au fost transportate cu ambulanța SMURD, respectiv SAJ la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare, iar o victimă a refuzat transportul la spital.

Sursa: ISU Satu Mare

7 comentarii

  1. s Răspunde

    Stau la 100 de metri de la locul accidentului. Pe str. Argesului nu sunt, dar pe Chendi indicatoarele nou montate limiteaza viteza la 30 km/h ca cei care merg cu 80 km/h sa mai incetineasca, efect zero. Daca s-ar baga radare jumatate din cei din Micula si Lazuri ar ramane fara carnet.

  2. Polina Răspunde

    21 Fete pentru sex în orașul tău – only4you.site

  3. Alecu Russo Răspunde

    Solicitam patrularea Politiei pe str. Alecu Russo pentru asigurarea respectarii legislatiei rutiere – viteza excesiva si nerespectarea sensului unic !

  4. Gabor Răspunde

    Termină măi cu str. Alecu Russo. Mută-te de acolo dacă nu-ți convine !!!

    • Alecu Russo Răspunde

      M-am mutat, dar tot ma deranjeaza lipsa de bun simt, de educatie si civilizatie.
      Se pare ca la multi va lipseste. Legile sunt pentru toti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.