Ultima actualizare: azi, 21:45

Locale

FOTO. Audi furat din Marea Britanie, depistat în județul Satu Mare

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au depistat un autoturism marca Audi A6, ce figura ca fiind căutat de autoritățile din Marea Britanie.

În data de 26 martie, la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare s-a desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autoturisme furate.

Astfel, în jurul orei 13.30, un echipaj al poliției de frontieră a identificat şi oprit în trafic, în localitatea Viile Satu Mare, judeţul Satu Mare, un autoturism marca Audi A6 ce aparţinea unui cetăţean român, în vârstă de 42 de ani.

În urma verificărilor suplimentare efectuate în bazele de date, s-a constatat că maşina figurează ca bun căutat pentru confiscare, cu menţiunea ”furat”, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Marea Britanie.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul în valoare de aproximativ 75.000 lei a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, până la finalizarea verificărilor.

Sursa: Poliția de Frontieră

Un comentariu

  1. Dani Răspunde

    Sa cerceteze si pe cel ca a inscris autoturismul in Romania. Acea masina daca este furata cum sa putut inscrie in Romania? Cine a inchis un ochi sa fie inmatriculat autoturismul? Cei de la RAR nu au nici o vina?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.