Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Peste 300 de locuri de muncă sunt la dispoziția sătmărenilor la Agro Expo Satu Mare

În zilele de 1-2 aprilie 2022 se va desfășura în cadrul Agro Expo Satu Mare și cea de-a doua ediție a Expo Jobs.

Companii de renume din România vor recruta forță de muncă la sfârșitul acestei săptămâni în cadrul evenimentului organizat de Expo Industry Satu Mare în parteneriat cu cei de la Camera de Comerț și Industrie Satu Mare, în incinta Cinema One Laserplex de la AuShopping.

Așadar, în perioada 1-2 aprilie Satu Mare găzduiește cea de-a doua ediție a Expo Jobs, atât pentru angajatori, cât și pentru cei care se află în căutarea unui loc de muncă. Astfel, timp de două zile în jur de 20 de companii vor fi prezente cu circa 300 de locuri de muncă disponibile în diferite domenii de activitate, accesul la târg fiind gratuit, la fel și serviciile de consultanță profesională de pregătire.

Târgul de job-uri se va desfășura vineri și sâmbătă, începând cu orele 10.30 în ambele zile până la ora 18.30.

Scopul expoziției de joburi este acela de a conecta cât mai util, practic și operativ ofertanții de pe piață și candidații la joburi. Astfel, probabilitatea de a găsi personalul potrivit, precum și cea de a fi găsit locul de muncă ideal de către cei care sunt în căutare, este mult mai mare.

Cei interesați de mai multe detalii, ne pot contacta la nr. tel. 0720.534.997 sau prin e-mail la adresa [email protected], urmând a accesa mai multe informații cu privire la proiect.

Organizatorii Agro Expo și Expo Jobs așteaptă toate persoanele interesate să participe la evenimentul din acest weekend.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.