Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Bolid de Ucraina, parcat pe trotuar în faţa hotelului Aurora. A fost ridicat

Un bolid cu numere de Ucraina a fost parcat pe trotuar în faţa hotelului Aurora. Pietonii au fost foarte deranjaţi de faptul că de abia au putut să treacă pe lângă maşină.

La faţa locului s-au deplasat agenţii Poliţiei Locale care au solicitat echipajul de ridicare.

Maşina a fost ridicată şi dusă la autogara Transurban, de unde va trebui să o recupereze proprietarul. El va trebui să plătească acum sute de lei pentru a-şi recupera maşina.

Înainte de a ridica mașina, polițiștii locali l-au căutat pe proprietar zeci de minute, inclusiv în incinta hotelului.

19 comentarii

  1. comentator Răspunde

    Zici că ăștia de la ridicări sunt sputnikiști frate!? Nu era mai elegant să le spuneți prima dată frumos? Numai trebuia intrat la hotel și întrebat la recepție. Foarte greu! Poate nu știau că li se ridică mașină. Totuși ei nu au de unde să știe. Și cei de la recepție trebuiau să le zică că tată nu ești acasă!!!! Acuma poate va ajunge și asta la știri naționale ca și tâmpiții care au golit benzinăria de la piața Boitor că nu se putea circula ieri prin zonă? Câți dobitoci mai avem în orașul ăsta care refuză să gândească????
    Eu în locul celor de la ridicări punem mai încolo toată mașina ca să nu încurce și le puneam o avertizare că data viitoare li se ridică mașina. Ne-am făcut de maro. Ospitalitatea p@lii!

    • John Doe Răspunde

      Mai terminati cu astfel de aberatii. In nici o tara nu se parcheaza pe trotuar, acest lucru se regaseste in codul rutier. Ridicarea masinii este un proces de 10-15min, in tot acest timp sar fi putut sesiza cei de la receptie, sa contacteze clientul. Vrei sa spui ca ar trebui sa abolim legile pentru ucranieni, din cauza crizei existente?

      • comentator Răspunde

        @John Doe. De acord. Dar în cazul de față nu e frumos, nu se cade. Nu trebuie abolit nimica. Legile oricum nu se abolesc. Un regim se abolește. Cei de la recepție s-au făcut maro de tot cu ocazia asta. Nu se poate să nu fi sesizat careva. Dar dacă eu eram în locul celor de la ridicări treceam la recepție și îi rugam frumos să plece de acolo. În altă ordine de idei Ucraina de departe nu e Europa așa că acolo toate se aplică relativ. Poate sunt obișnuiți cu asta, nu crezi? Tu de exemplu dacă ai fi în țară străină cu bombe după tine și pus pe fugă și te trezești dimineața fără mijloc de locomoție ce ai face? Cel puțin nu ai înjura? Adică mai pe românește ne dăm peste cap să-i ajutăm, e plin media cu ei apoi ne găsim să ridicăm o mașină de-al lor că deh a parcat cum a parcat la virgulă??? De acord că nu e bine dar în cazul de față nu trebuie judecat puțin altfel? Sau altfel spus de exemplu grănicerii cum de îi lasă să intre cu tot felul de acte sau chiar fără acte? Adică este un caz special și trebuie tratat ca atare. În primul rând mai uman.

        • Beny Kira Răspunde

          De ce crezi ca nu au intrebat la recepetie?

          • comentator

            Nu știu dar în cazul de față eu treceam pe la recepție să verific totuși. Oricum faptul e consumat. Iar cine are astfel de mașină are bani de recuperare. Dar gestul ca atare nu costă.

        • John Doe Răspunde

          @comentator
          De acord ca este un caz mai sensibil si trebuie tratat altfel, dar pana intr-un anumit punct. “Ucraina de departe nu e Europa așa că acolo toate se aplică relativ. Poate sunt obișnuiți cu asta, nu crezi?” – Obisnuit/Neobisnuit – respecti legislatia rutiera – este o chestie de bun simt. Altfel ar insemna, ca pot sa merg in Germania sau orice alta tara, sa imi fac de cap cu chestii care la noi se aplica relativ? Parerea mea este ca am dat dovada de foarte multa ospitalitate (ajutoarele la granita, ajutor de transport etc.). Imi pare rau pentru situatie in care se afla, dar bunul simt este acelasi pentru toti.

          PS.
          a aboli – “A desființa o instituție, o stare sau anumite uzanțe; a anula în mod legal și oficial o lege, o hotărâre etc.”

          • comentator

            @John Doe. Mda. Dar putea fi și cei de la ridicări mai înțelegători un pic. Știu o grămadă de mașini de prin oraș care stau în parcări cu roțile deja dezumflate sau chiar cu parbrizul spart. Unele nu au pornit de cel puțin 6 luni, de una știu sigur că stă acolo fix de un an! Observă cineva? Nu! Nu mai bine ne rezumăm la centru dăm amenzi și ridicăm 2 mașini/zi și gata activitatea pe azi?

        • Hati Jack Răspunde

          Ce nu se cade ?! Cat de nesimtit sa fii sa-ti permiti sa parchezi ca un dobitoc,cu toate ca esti “un biet” refugiat ??

          • am paract ca un bou

            E usor sa cometezi asa “din umbra, ferit de consecinte”? Tu nu ai patit ca mergand intr-o localitate pe care nu o cunoscti ai ratat ceva indicator sau ai parcat undeva ca un bou pentru ca erai frant de oboseala?

        • Malus Răspunde

          Zelensky tocmai a abolit Codul penal ucrainian… deci liber la ucis fără repercursiuni…. poate au ridicat masina unui rakets… :)) că nu știu cine si-ar fi pemis sa parcheze așe…. numa zâc….

  2. Geriko Răspunde

    No că cam așa o să fie cu ucrainienii, înveci, pt. cine nu-i cunoaște,o să aibă ocazia.

  3. KIJFDTUG Răspunde

    Pe nemernicii ăștia obraznici ajutați voi ????? Niște rahați de oameni spurcați….

  4. Satu Mare Răspunde

    Bănuiesc că mașina este condusă de o femeie, bărbații nu au voie să părăsească Ucraina.

  5. Alexandrova Răspunde

    Foarte bine. Bănuiesc nici codul rutier din Ucraina nu permite parcarea pe trotuar.

  6. misi Răspunde

    Dati-le drepturi si o sa vedeti pana la urma.Eu zic sa le dati si despagubiri si sa-i spalati masina :))))

  7. ion ion Răspunde

    Doi mari vrajmasi are romanul ..
    mila pentru straini si ura pentru ai lui ..

    Grigore Vieru

  8. Vlad Tepes Răspunde

    Interesant ca acolo in fata la Aurora este un fel de paznic la parcare.
    Cum vrei sa ocupi un loc liber, cum vine la tine…
    Ma intreb daca nu cumva si paznicul nu i-o fi sugerat amaritului de ukrainean sa parcheze acolo…ca vezi doamne , ce-i in fata hotelului ar cam fi a lor…

    • comentator Răspunde

      Cam asa e. Deci cei care sunteti suparati pe ucrainean ia intrebati si voi iniainte ce si cum, binye? De aia nu e frumos!

  9. Mihaita Piticu' Răspunde

    Ma io din ce am auzit ,ucrainienii nu is cei mai harnici si cinstiti oameni. Doar asa am auzit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.