Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Fostul Unio se transformă în centru comercial. Va fi și un magazin LIDL

Fostul Unio de pe bulevardul Lucian Blaga se transformă într-un mare centru comercial. Aici se vor construi galerii și spații comerciale, inclusiv un magazin LIDL.

Concret, în locul fabricii Unio, care a fost cândva una dintre mândriile județului Satu Mare, se vor construi mai multe spații comerciale. Cel mai mare, în suprafață de 7.341 metri pătrați, al doilea de 6.249 de metri pătrați, al treilea de 5.310 metri pătrați, iar al patrulea în suprafață de 1.081 metri pătrați. De asemenea, se va construi și un magazin LIDL și se vor amenaja mai multe locuri de parcare.

Proiectul se află în faza de avizare a studiului de fezabilitate.

Aşadar, beneficiarul intenţionează reglementarea terenului studiat prin schimbarea funcțiunii existente cu funcții complementare de depozitare, realizare unor spații comerciale și de servicii, amenajări exterioare, realizarea unui magazin LIDL . În exterior se vor face alei carosabile și pietonale, locuri de parcare și spații verzi.

Conform Primăriei Satu Mare, vechea clădire va fi demolată parţial şi mai apoi reabilitată şi recompartimentată.  Accesul în Centrul Comercial se va face de pe strada Cerbului şi de pe bulevardul Lucian Blaga.

Proiectul se află în faza obţinerii avizelor de la instituţiile abilitate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.