Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTO. Coadă la ADP pentru parcări. Rând de la 6 dimineaţa

Coadă la ADP pentru parcări. Mai mulţi sătmăreni stau la coadă la Administraţia Domeniului Public pentru obţinerea unui loc de parcare. Unii au venit de ora 6 dimineaţa pentru a fi primii şi a se asigura că prind rezervare pentru loc de parcare.

“Am venit în jurul orei 6 şi chiar atunci a mai coborât un om din maşină spunând că este acolo de la 5.30. Se stă pentru ocuparea locurilor de parcare. La ora 8 eram peste 20. Oamenii erau supăraţi că ne-au spus că se intră doar la chemare. Ne-am arătat revoltaţi când a intrat o doamnă în sediu fără să stea la rând. A venit şi pur şi simplu au luat-o pe ea”, ne-a spus un sătmărean.

7 comentarii

  1. Clar Răspunde

    Imi amintesc cand am fost sa-mi prelungesc parcarea in ianuarie. Ca sa intri trebuia sa ai green pass, eu nu aveam dar stiam ca te rezolva, doar ca nu te lasa sa intri.
    Ajuns acolo ma intreaba paznicul cu 2 clase:
    Taranu’ -Esti vaccinat?
    Eu- Nu
    Taranu’ – De ce ? (Tipic romanesc, cine ma-ta esti tu sa ma iei la rost?)
    Eu- Nu mai erau mici.

  2. cetatean 7 Răspunde

    Si eu am fost in ianuarie , aceiasi intrebare cu certificatul , dar la raspunsul meu negativ domnul mi-a raspuns politicos ca de asta este el acolo si ma rezolvat in doua minute . Sa nu fim rautaciosi .

    • Jan... Răspunde

      “ca de asta este el acolo”.. sa te i-a la rost de ce nu te-ai vaccinat? Glumesti??

  3. damaigreu Răspunde

    Cand o fost covid, au uitat astia sa mai pun anunt ca in Februarie trebuie sa platim parcarea. Era acolo sefu lor, un cioban cu 10 clase, eu eram cu probleme la un picior nu puteam sa ma deplasez si nu a acceptat sa imi prelungesc parcarea. Am intrebat de ce nu m-au sunat ca sa ma intrebe, mai ales ca era covid. Au zis ca ei nu sunt obligati. Dar o sunat-o pe vecina sa ii spuna ca este un loc liber cica. Asa puteau sa ma sune sa ma intrebe “domnule ce faci? platesti?” . Sa nu zic ca de cand au facut parcarea, nu mai avem loc sa parcam!!!! au facut in asa fel incat cine nu are loc ,sa nici nu aiba. Au pus in parcare oameni din alte zone. Mie o vrut sa imi dea o parcare in celalalt capat al cartierului! Si nu uitati ca platiti degeaba! Cand am avut parcare la ei, masina mi-a fost devastata de 2 ori!!!

  4. MIHAI Răspunde

    VA SPUN SINCER SI POLITICOS CA ACEI OAMENI DIN BIROUL RESPECTIV SUNT RUSINEA ORASULUI VORBESC FOARTE F.F. URAT DOAMNELE SUNT DERANJATE DACA NAU CHEF DE LUCRU . SA VEZI INGANFATUL DE PAZNIC CU PANTOF MURDAR ….

  5. GB Răspunde

    În data de 11.01.2022, în jurul orelor 16,30, am fost şi eu la casieria ADP Satu Mare situata pe str. Prahovei nr. 18 (Piaţa Someş) pentru prelungirea rezervării locului de parcare. Sigur… alt context ( m-am prezentat documentat, dezinvolt, eram singurul client şi problema de rezolvat era doar o formalitate) fapt pentru care totul a mers foarte repede, iar întreg personalul (de la acces până la casierie) a manifestat solicitudine. Spre satisfacţia mea aceeaşi experienţă pozitivă am avut-o în cursul lunii februarie 2022 şi la cealaltă locatie, respectiv Centrul comercial Somesul, cu schimbarea cărţii de identitate. Ups…am observat că era expirat de vreo lună(nu ca în situaţia actuală ar fi vreo problemă dar îmi place să fie totul în regulă) aşa că informare+programare online şi întocmirea documentaţiei. La data/ora planificată m-am prezentat la sediul respectiv, unde la intrare erau aproximativ 8-10 persoane în aşteptare. Mă prezint la poliţistul local care după verificarea listei de programări+certificat verde îmi permite accesul şi cu un bilet de ordine mă îndrumă la ghişeele casierie+predare documente. Pe loc completez cererea+plătesc taxa şi în 5 minute sunt preluat de funcţionarul competent (mai era o persoană înaintea mea). Alte 5 minute durează verificarea actelor+poza şi….la revedere. Eliberarea actului se face în decurs de 7 zile şi fix în ziua a şaptea ce credeţi…. mesaj de la PrimăriaSM :”Buna ziua din …..2022 puteţi să vă prezentaţi la sediul DEP Mun SM pentru a vă ridica actul de identitate…”. Zis şi făcut întru-un minut. Eeee …mare diferenţa faţă de ce era pe vremea “buletinelor” constat cu satisfacţie în sinea mea (şi investiţii în sistem= timp+oameni pregătiţi+spaţii adecvate+legislaţie suplă=debirocratizare).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.