Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

FOTO. Deputatul Adrian Cozma a mers cu ajutoare spre Ucraina: ,,Trebuie să ne implicăm”

Deputatul Adrian Cozma a pornit, în această dimineață, cu un convoi umanitar spre Ucraina. Un număr de patru microbuze încărcate cu saltele vor ajunge la primul punct de colectare a ajutoarelor, urmând ca aceste saltele să ajungă în Kiev.

Trebuie să ne implicăm și cred că este un moment de solidaritate de care trebuie să dăm dovadă noi toți. Astăzi ne vom duce cu saltele, avem un TIR de saltele pe care le-am primit prin Biserica Baptistă Betel din Satu Mare cărora le mulțumim. Nu am putut să venim cu camionul și a trebuit să încărcăm aceste saltele în patru microbuze. Le vom duce la primul punct de colectare a ajutoarelor din Ucraina, urmând ca aceste saltele să ajungă la Kiev, acolo unde este nevoie de ele, a declarat deputatul Adrian Cozma, în această dimineață.

FOTO: captură Jurnalul de Satu Mare

 

10 comentarii

  1. Gyuri Răspunde

    Bravo Adriane! Data viitoare sa eviti fotografii!

  2. Cosmin Răspunde

    Mai poti sa ii implici pe restul de smenari de la conducere ca noi nu prea mai avem bani

  3. Deejay ☠️☠️☠️ Răspunde

    Cei care îsi fac propagandã din sãrãcia altora, mai bine sã swugã poola. Fuck AdyBoy! 🖕🖕🖕

  4. Janika Răspunde

    Vezi cu ce incarci acele dube cand vini-ti inapoi! Sa nu care cumva sa va opreasca Politia!

  5. Unu' Răspunde

    Ești papagal, la cardeala ta nu pune nimeni botu’

  6. Flaviu Răspunde

    Cate voturi crezi că ai mai adunat Cozma!?…..va face-ti poze sa vadă pulimea care v-a vota în 2024 cât de buni și mărinimoși sunteți…..Adriane cu saltele donate de alții te lauzi!?….da de ce nu faci tu și camarila ta PNL-lista, finu beseni 12000 lei salar,tu 50000 lei cu toate sumele alocate unui deputat,Romeo pop 12000 lei,Ioan Rus 12000 lei, ghiarfas viceprimarul 12000 lei,celalalt viceprimar alte 12000 lei numai de aicea încasați din banii românilor 100000 lei intr-o singura luna….bani pe care nici unul dintre voi daca analizăm activitatea voastră 0 nu ii meritați…..fă tu Adrian Cozma o conferință de presă că îți place să te fotografiezi,filmezi și să te lauzi cu realizări imaginare și DONATI suma asta 20000 euro sinistratilor din Ucraina….și sa vezi atunce cate voturi recuperezi din cele pierdute…. da nu aveți voi toți trepădușii sus mentionati sânge în instalație sa face-ti lucrul asta!!!…..nu îți mai face imagine pe necazurile și donațiile altora că ești penibil!!!

  7. Haaa Răspunde

    Da ajutați în **** mea și romanii o jumătate de țară moare de foame și va ti trezit acuma ce buni sunteți cu UA vai de România sunt oameni care au muncit peste 40 de ani în tara asta și au plătit o gramada de impozite la stat și mai dau și bani pe medicamente și voi sunteți aia bunii ? Cui vreți sa demonstrati? Televiziunii??? Rețelelor de socializare??? Bunătatea se face si gata nu se publica peste tot ajutați romanii ca vai steaua noastră

  8. Bucuresti Răspunde

    Trebuia sa mergi cu calu si caruta.

  9. Mãrutas Răspunde

    Domnule Adrian, nu ati promis acu o saptamânã scãderea de pret la benzina???
    Ce s-a intâmplat in afara faptului ca platesc 7,10 bani?
    Asta-i scadearea la accize???

    • Gigi Răspunde

      Sa aștepți să se facă 10 lei,și o sa vina Adrian copilul minune, in prag de alegeri în 2024 sa va spună că va scădea numa sa votați PNL și gașca lui de incompetenți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.