Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

FOTO. O sătmăreancă grav bolnavă trăieşte într-o colibă, cu 350 lei/lună. A terminat sedințele de chimioterapie

O sătmăreancă grav bolnavă trăieşte într-o colibă. O femeie din județul Satu Mare își duce zilele în dureri cumplite cu un ajutor social de doar 350 de lei pe lună. Anghelina locuiește într-o colibă pe strada drum Pădurea Noroieni, doar din ajutor social. Sătmăreanca a terminat recent sedințele de chimioterapie, are proteză la șold și suferă dureri cumplite în fiecare moment.

Asociatia Eliezer împreună cu o serie de voluntari dedicați au decis să o sprijine pe Anghelina, ca să nu mai trăiască în sărăcia cruntă, iar timp de un an de zile i-au plătit „pâinea cea de toate zilele”, aliment de bază, după care mergea zilnic doi kilometri pe jos.
“Azi e despre Anghelina. Ea care locuiește într-o colibă pe strada drum Pădurea Noroieni și trăiește dintr-un ajutor social de 350 lei pe lună. Recent a terminat chimioterapia, are proteză la șold cu dureri cumplite”, au scris cei de la Eliezer.
Pe lângă alimente, Anghelina a mai primit o mașină de spălat și ochelari de vedere. Mai mult, voluntarii asociației Eliezer i-au forat sătmărencei apă în curte, iar acum se lucrează la introducerea apei și în ceea ce se numeşte casa ei.
„Împreună suntem mai buni și putem aduce o rază de soare în casele și sufletele celor greu încercați”, au transmis cei de la Eliezer.
Cei ce doresc să ajute o pot face prin intemediul Asociaţiei Eliezer, reprezentată prin Anton Varga la numărul de telefon: 0755 322 752.

Un comentariu

  1. ionut Răspunde

    Adrian Cozma nu își face poze cu doamna sa ii sară în ajutor….nu merită efortul pentru o biată femei,amploarea războiului și pozele făcute la vama din Ucraina aduc ceva voturi….ceva că trendul PNL este în scădere rău de tot!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.