Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

FOTO. Podul de la Seini-Pomi a trecut testul rezistenţei. Camioanele au trecut

Podul de la Seini-Pomi a trecut testul rezistenţei. Primarul oraşului Seini, Gabriela Tulbure, a anunţat pe pagina sa de Facebook că în aceasră primăvată au fost reluate lucrările pe mai multe şantiere, printre care şi la podul peste Someş care face legătura cu comuna Pomi.

Astfel, a fost încercată rezistența podului prin testul de staționare și trecere a podului cu camioane de mare tonaj, conform planului tehnic.

Prin acest pod se face legătura între Seini și Pomi, primul realizat peste Someș după anul 1989, o nouă cale importantă între județele Maramureș și Satu Mare.

,,Podul Seini-Pomi are o lungime de 180 de metri, din care 100 de metri sunt peste luciul de apă, o lățime de aproape 8 metri (are două benzi rutiere, câte una pe sens, și trotuare – putând fi tranzitat și pietonal și cu bicicleta).

Lucrarea este foarte importantă, fiind sigurul pod peste Someș pe o distanță de peste 70 de kilometri (cele mai apropiate fiind podul de pe DJ 193 de la Ardusat, aflat la aproape 19 kilometri de Seini, și podul Decebal din Satu Mare, de pe DN19, situat la peste 55 de kilometri de Seini)”, se arată în descrierea video-ului postat pe Youtube de cameramanul Alin Lauran.

12 comentarii

  1. Sâcă Răspunde

    Testul trebuie repetat pentru că pe specialistul de mine nu l-ați chemat! Păi se poate?

  2. Haaa Răspunde

    Voi sunteți prosti ori va faceți?

    • Sâcă Răspunde

      Mai mult nu pot. Am încercat dar degeaba.

      • joliku Răspunde

        E bun, la tancuri nu rezista

        • altu fără bmw Răspunde

          Cine știe ce se va afla peste doi-trei ani că nu știu ce eroare de construcție se descoperă acolo și va fi veșnic în reparații ca și podul Decebal? Că noi nu suntem în stare să facem ceva bine cap-coadă!😱🤮

      • Sâcă real Răspunde

        PĂCĂLICI frustrat, nu te mai zbate, nu-ți mai posta debilitățile sub numele altora…Nu observi că nu te bagă nimeni in seamă, flețule…

        • Sâcă real Răspunde

          Nici pe mine nu mă bagă de seamă nimeni de aia postez pe net că poate mai vorbesc cu careva. Idei oricum nu am, cu pandemia nu mă mai bagă nimeni în seamă. Să mă fac expert militar, ce ziceți? Sau de rușine să mă duc să lucrez? Vai, vai, nu știu ce să fac!

          • Sâcă

            PĂCĂLICI , frustrat și căcăcios de,… puncte puncte, te ocupi doar de lucruri demne de un Mojic ce ești, neavând cu ce să-ti acoperi debilitatea, postând in numele meu și nu numai, tot felul de inepții din lipsă de copy paste. Doar că, spre insatisfacția ta de bolnav, nu te bagă nimeni in seamă, eu cu atât mai puțin ……de loc..

  3. Sâcă Răspunde

    M-am trezit, autorizez răsărirea Soarelui.😱

  4. Nyznaiu Răspunde

    Dupa traditie ar fi trebuit ca toti cei care au pus osu la ridicarea podului , in momentul testului de rezistenta sa stea sub pod.Oare au facuto ?

  5. Sâcă Răspunde

    Nu a văzut cineva unde mi s-au rostogolit pastilele mele? Sunt și foarte necăjit că nu mi se mai comunică datele covid! Nu mai știu dacă merge conform planului ori ba. Nu de alta dar pic de papagal.

  6. ... Răspunde

    @Sâcă, vezi că tot îți spun că ai probleme serioase și tot nu mă asculți? Alea cu paranoia va să zică. Nu eu am fost. Dar dacă sunt mai mulți care spun același lucru nu crezi că ar trebui să se aprindă un beculeț în capul tău? Știu că tehnic e cam dificil că nu e ce să funcționeze dar totuși…. Ești frustrat până peste cap și deja obsedat rău de tot. Fă-ți un consult urgent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.