Ultima actualizare: azi, 15:18

Locale

FOTO. S-a deschis Expo Home. Expoziție de mobilă, în acest weekend, în Satu Mare

Expo Industry Satu Mare a revenit cu o Expoziție de mobilă internațională, în incinta Centrului Comercial AuShopping, în galeria din fața Cinema One Laserplex.

Evenimentul Expo Home: Expoziție de mobilă este, un eveniment marca Expo Industry Satu Mare și SkyLine Events, aflată la cea de-a doua ediție, după ce la finele anului 2021 prima ediție a avut un succes neașteptat. Sătmărenii sunt așteptați, timp de trei zile, vineri, sâmbătă și duminică, între orele 12.00 – 21:00, la evenimentul unde sunt prezente companii de renume din industria de fabricare și comercializare a mobilei.

Un aspect interesant privind expozanții și fabricile de mobilă din județ, e faptul că 75% din mobila realizată de aceștia se face pentru export către țări mari precum Dubai, New York sau Shanghai, calitatea serviciilor și produselor fiind astfel una extrem de mare, iar expoziția oferită vizitatorilor este una de clasă înaltă.

Cine sunt expozanții:

#1 Pure Furniture – expozant & sponsor eveniment

Pure Furniture a fost înființată în 2002 ca un demers comun între designeri de mobilier autentici din Țările de Jos și adevărați meșteri din România. Datorită acestei combinații de măiestrie și pasiune pentru materiile prime în design exclusiv, fiecare piesă încorporează o senzație unică cu personalitate puternică.

Mobilierul Pure este literalmente realizat din lemn „pur”. Acest lemn masiv este flexibil în utilizare. Meșterii noștri îl pot tăia, răsuci, rupe și răzui în orice mod este necesar. În timp ce alții încearcă să controleze materialul și să-l îndoaie după voința lor, noi lăsăm lemnul să vorbească de la sine, punând în evidență frumusețea sa naturală. Durabilitatea este asigurată prin permiterea expansiunii naturale a lemnului. Meșterii noștri se asigură mereu că o ușoarele contracții sau crăpăturile sezoniere, nu vor afecta integritatea pieselor

Pure Furniture – mobilier cu caracter.

 #2 Carel Woodworks – expozant & partener eveniment

Carel Woodworks este o companie din Transilvania, un loc în care oamenii creează și lucrează mobilier din lemn masiv. Aici, angajații transformă stejarul, și nu numai, în: mese trainice, biblioteci pentru cărțile cu amintiri; precum și vitrine în care să strălucească porțelanul și cristalul.

Dincolo de a fi o companie, Carel Woodworks este un loc pentru oameni cu dragoste față de natură și față de semeni.

Viziunea companiei este că „Oamenii ar trebui să știe că există un drum al lemnului până să ajungă în casele lor, există o poveste a lemnului care la Carel Woodworks e doar începută și care trebuie dusă mai departe”.

Motto-ul Carel woodworks: Simplu și autentic

#3 Sarmexin – expozant & partener eveniment

Este o fabrică cu o adevărată și longevivă tradiție în fabricarea mobilei clasice din lemn masiv. Mobilierul este recunoscut și apreciat atât în țară, cât și în străinătate. Acest lucru le dă însă imboldul necesar de a participa la toate expozițiile de profil. Compania este încântată de expoziția de față și cu această ocazie lansează și invitația iubitorilor de mobilă să participe și să le viziteze standul unde îi așteaptă cu piese de mobilier și accesorii deosebite, care răspund celor mai variate stiluri și bugete. Produsele se pot achiziționa pe loc sau se pot realiza personalizate, la comandă.

#4 Amik Wooden Toys – expozant

Totul a început în anul 1996 ca o pasiune a inginerului Amik Gavril, pentru a crea articole din lemn, destinate celor mici și pentru a le oferi posibilitatea de a-și petrece timpul în mediu sănătos și ecologic. Atât din surse proprii, cât și cu ajutorul a două călugărițe din Germania, el a pornit, în cadrul activitatea de mini producție și un program de ajutorare și formare profesională a unor tineri din mediul social dezavantajat.

Rezultatul a fost primul balansoar și set de cuburi din lemn masiv, care a îndeplinit cerinţele pe deplin. În spatele fiecărui produs se ascunde o poveste, precum în viaţa reală.

Așa a început să se dezvolte afacerea Amik Wooden Toys, care astăzi dispune de o suprafață de producție de 1600 mp, o echipă puternică şi personal cu înaltă calificare ce asigură o producţie perfectă a jucăriilor din lemn.

#5 Arkasteel  – expozant

Arkasteel este un sinonim pentru calitate, forme grațioase și eficiență. Arkasteel iubește provocările și crede cu tărie că a luat naștere cu acest scop măreț. Ea evoluează și se schimbă constant pentru a oferi produse de valoare și oferă design de înaltă calitate, bine conceput, exclusiv și frumos.

Mobilierul de exterior este conceput pentru a ridica standardele grădinilor oamenilor la un nivel superior și întregul mobilier este conceput pentru a le permite oamenilor să se bucure de timpul petrecut cu familia sau prietenii în grădină.

 #6 Simex – expozant

Compania Simex produce și comercializează mobilă românească din lemn masiv, la serie sau la comandă, atât pentru casele oamenilor, cât și pentru hoteluri și restaurante.

Mobilierul produs în fabricile SIMEX din Ardeal se poziționează pe segmentul de lux al mobilierului din lemn masiv, iar asta datorită proprietăților fizice și tehnologice superioare ale materialului lemnos utilizat. Fabricile Simex se disting pe piața de profil prin multitudinea de caracteristici: sunt folosite esențe cu destinație foarte ridicată pentru a da rezistență pieselor de mobilier; tratarea lemnului masiv se realizează astfel încât să nu se deterioreze în condiții de umiditate crescută; au un grad scăzut de uzură a suprafeței lemnoase la contactul cu diferite obiecte ce sunt puse pe aceasta datorită finisajelor de înaltă calitate folosite; coeficientul foarte bun de durabilitate – elasticitate a esențelor de lemn în procesul de fabricare a mobilei; prelucrarea la cele mai înalte standarde a masei lemnoase și verificarea produselor finite printr-un control CTC foarte riguros; plus-valoarea conferita pieselor de mobilier de liniile de design atent stabilite și proiectate de către specialiștii Simex în creație, design si producție; precum și flexibilitatea în modificarea corpurilor de mobilier pe dimensiunile și configurația dorite de client.

#7 Bucin Mob  – expozant

Compania are peste 28 de ani de experiență în domeniul prelucrării lemnului, fiind înființată încă în anul 1993 ca o afacere de familie. Echipa constituită în 1993 a fost de fapt nucleul de dezvoltare a unei companii, ale cărei cuvinte de ordine sunt experiența, profesionalismul și unitatea în dezvoltarea de produse noi și competitive pe orice piață.

De-a lungul timpului firma a avut un singur domeniu de activitate: producția mobilierului de grădină din lemn de rășinoase, însă timpul și-a spus cuvântul și dezvoltarea nu a încetat să se realizeze de-a lungul anilor.

Viziunea antreprenorială, ambiția arzătoare ce însoțește întotdeauna reușita, cercetarea și perfecționare continuă a produselor le permite să le ofere clienților de astăzi soluțiile optime pentru a îndeplinirea tuturor cerințelor.

Bucin Mob este un producător de mobilă recunoscut la nivel de Europa, având produse realizate cu conștiința lucrului bine făcut, inovație și calitate, aspecte care constituie de fapt oferta cu care aceștia vin pe piața din România.

Produsele marca Bucin Mob oferă beneficii și avantaje reale, motiv pentru care beneficiază de încrederea arhitecților, meșterilor și constructorilor din România.

 #8 Kneho Rom – expozant

Povestea Kneho Rom începe în anul 2000, în municipiul Carei unde a fost înființată societatea ca o reprezentanță zonală a firmei germane Kneho-Lacke, a cărui obiectiv principal a fost și în continuare este întreținerea lemnului.

În 2003 au înființat o platformă cu birouri, secție de producție proprie a materialelor, un laborator pentru realizarea finisajelor, o asistență tehnică rapidă și profesională asigurată de propriii tehnicieni.

În momentul de față, compania dispune de un personal format din 30 de angajaţi, fiind într-o continuă creştere, cu perspective sigure, cu clienţi atât din România cât şi din ţările vecine precum Ungaria, Ucraina, Slovacia, Serbia, Croaţia sau Bosnia-Herczegovina.

Kneho Rom produce şi comercializează materiale destinate acoperirii suprafețelor din industria lemnului atât pentru interior, cât și pentru exterior, folosind materii prime germane de calitate superioară.

Firma asigurăm până și livrarea rapidă şi sigură a materialelor cu mijloacele de transport proprii, oferind clienților doar materiale de calitate și un service la cel mai înalt nivel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.