Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. Sătmăreanul în fața căruia Mol-ul a crescut prețul. Au oprit stația și au modificat!

Sătmăreanul în faţa căruia Mol-ul a crescut preţul se declară revoltat pe modul în care s-a făcut această majorare. El a relatat, pentru PortalSM, că pur şi simplu s-a oprit staţia şi s-a majorat preţul, fără nicio explicaţie. El speră ca autorităţile să ia măsuri.

,,Am stat ieri la coadă la Mol-ul de pe Careiului, de la Carrefour iar după ora 7 mi-a venit rândul. În faţa mea au oprit staţia şi au modificat preţul la motorină, de la 7,71 lei la 9,01 lei. Este revoltător modul în care s-a procedat”, ne-a relatat sătmăreanul.

El aşteaptă acum să vadă care va fi reacţia autorităţilor, sperând să îşi poată recupera din diferenţa de preţ.

 

 

13 comentarii

  1. K9 Răspunde

    Parca dimineata anuntau ca pretul barilului a scazut cu 17 % dupa ce arabii au anuntat in opec ca cresc productia de carburant, de ce a crescut pretul la pompa? Suntem fraieriti iar?

    • Adi Răspunde

      Nu mai cumpărați de la ei MOL =MAGHIR OIL & LUBREFIANT .
      Toți ungurii au sărit ca arși ca ce țară de kkt , panică, drojdie , făină etc .
      Sa ne sugeti cu MOL -ul vostru .

  2. romani fraieri Răspunde

    da normal, cu fraierul de roman se poate, “mai rau sa nu fie” =)))))))))))))))

  3. Driver Răspunde

    * Preţurile produselor şi tarifele serviciilor şi lucrărilor se determină în mod liber prin concurenţă, pe baza cererii şi ofertei.*
    De vina este statul care a vandut tot la OMV, daca era a statului, puteau avea cel mai mic pret, si restul erau nevoiti sa se alinieze la el, daca dau mai scump, nu cumpara nimeni.
    Interesant ca MOL in Ungaria e cel mai ieftin, cu toate ca este concurenta serioasa, ex Shell etc.

    • Robert Răspunde

      In Ungaria pretul la MOL a fost fixat, dar si cantitatea ce o poti cumpara este limitata

  4. Satmarean 1 Răspunde

    Poate in viitor o sa tineti cont ce a facut Mol si altii asemenea lor si sa nu alimentati de la ei.Si acum au preturile cele mai mari(cu peste 50 bani/litru la benzina) fata de restul statiilor de la alte companii.

  5. Hati Jack Răspunde

    Clientii din ungaria,la pretul majorat de MOL beneficiaza si de *UE ! La noi de ce nu e la fel ?

  6. Robert Răspunde

    Eu mereu cumpar de la Petrom, rar de la OMV. Petromul are cel mai bun pret!

    • altu fără bmw Răspunde

      Pompa cea mai sigură cu care mai salvezi și niște plinuri de carburant este pompa de bicicletă. Cred că înțelegi jocul de cuvinte.🤔😱😨🤪🤫😎

  7. Unu Răspunde

    Pai simplu, au plafonat prețurile in Ungaria și ce s-au gândit ei, “ridicam prețurile in România sa ne scoatem pierderile”..plătesc romanii nu e stres!

    • Norick Răspunde

      Cati ani ai copile ? Max. 13 poti avea cu asemenea mentalitate. Crezi , ca in Ungaria MOL-ul a plafonat preturile?? Statul s-a implicat si a plafonat preturile la toti comercianti (mol,shell etc.) . Mai bine uita-te la MiniMax… 😛 🙂

  8. Altul Răspunde

    Da voi ce credeti, ca numa in Romania s-a scumpit? E peste tot asa ma oameni buni!!! In Austria e 2,20 euro aia ar veni 11 lei! Si sa nu vorbesc de Franta, Anglia etc.

  9. Pista Răspunde

    Boss-ilor, ungaria a limitat la 100 litri ca sa nu mergeti sa alimentati la tomberon! Am trecut pe langa cozi si ma gandeam ce faci daca astepti ore si apoi vezi pretul marit, mai alimentezi? Noa, lasa ca e bine, o sa primesti un mesaj ca le pare rau, dar altcineva e de vina, poate chiar voi, bulucitilor, azi ce rafturi goliti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.