Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

O benzinărie din țară își cere scuze clienților și înapoiază diferența de bani

O benzinărie din Timișoara, care a profitat de naivitatea românilor panicaţi, îşi cere scuze şi înapoiază diferenţa de bani, titrează Adevărul.

Conducerea Eso Petrol a transmis un mesaj în care îşi cere scuze pentru explozia preţului şi s-a oferit să restituie diferenţa de bani de la preţul iniţial, pe baza bonului fiscal.

„În urma deciziilor impulsive din data de 09.03.2022 la reacţia unora care au venit să alimenteze în tot felul de recipiente cantităţi foarte mari, într-un moment în care aveam informaţii de la parteneri referitoare la o creştere a preţului peste noapte cu sume însemnate şi riscul de a rămâne fără stocuri de carburant pe termen lung, fără să ne gândim la impactul asupra clienţilor de bună credinţă, vedem necesitatea de a veni cu scuzele noastre sincere, susţinute de înapoierea diferenţei de bani de la preţul iniţial la cel mărit, pe baza bonului fiscal. În speranţa că veţi reuşi să înţelegeţi reacţia noastră în condiţiile date, vă mulţumim anticipat”, au transmis cei de la Eso Petrol.

Sursa: Adevărul


CITEȘTE ȘI:

3 comentarii

  1. radical2 Răspunde

    prea tarziu. :))))

  2. Lili Răspunde

    Macar denota un pic de bun simt fata de altii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.