Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

FOTO. Schimbări la conducerea ISU “Someș” Satu Mare

S-a schimbat conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Satu Mare. După o carieră militară de 33 de ani, desfășurată cu succes într-un mediu al valorilor și normelor militare, col. Dima Nicolae a luat decizia de a se pensiona și a predat comanda ISU ”Someș” Satu Mare.

Comanda ISU “Someș” SATU MARE a fost predată dl. lt. col. Buzduga SERGIU MARIUS, care a răspuns “prezent”, caracterizat fiind  prin hotărâre, implicare și disciplină. Acesta s-a născut pe data de 15 mai 1984 și este absolvent al Academiei de Politie “ Alexandru Ioan Cuza”, instituție militară de învățământ superior cu autonomie universitară.

Totodată și de pe funcția de prim-adjunct s-a pensionat dl. col. Ulici Aurel după o carieră militară de 22 de ani și 11 luni, desfășurata cu determinare și angajare efectivă și afectivă, iar funcția ii revine acum dl. lt. col. Leuca Ovidiu, cu o experiență dobândită și pregătire acumulată pe timpul serviciului militar de 13 ani și 8 luni.

Pe funcția de adjunct a fost desemnată d-na col. Dana Mocan, prima doamnă din conducerea Inspectoratului, care își desfășoară activitatea de 14 ani într-un mod temeinic și dedicat.

Fostei conduceri îi dorim ani de liniște și sănătate cu multe proiecte de suflet și împliniri familiale.

Actualei conduceri, într-o abordare tehnică, le aducem felicitări pentru evoluția în carieră, dorindu-le totodată multă putere, curaj și devotament.

14 comentarii

  1. Vulpea bi-polara Răspunde

    In sfarsit io trimis cineva si pe astia la reciclare. Sigur, cu putin peste 12000 de lei pensie. Clar binemeritata.

  2. Driver X. Răspunde

    Dorim mult liniste si cancer in bengeu lor, mai ales tocas gecu de ulici aurel, care era si este o jigodie, a facut armata cu noi in 1999 la pompieri, era si este un gunoi
    Bucurate de pensie, sa cheltui 100% la farmacie. In rest felicitari.

  3. Norick Răspunde

    Mare merite, la 44 de ani pensie. Bine ca rezista tara romanistan la atatea puturosi.
    Dupa ce iese in pensie mai vine si face taxi, gen mister evazionist domnul paul (dav) , jandarmul pulii, cu angajati la 2 ore!!!! pe taxi, unde se sta si 10-12 ore pe taxi, altu care ar pune o bucata de paine pe masa din taxi nu poate din cauza acestor jigodii care fac taxi de plictiseala, ALO autoritati, angajat cu 2 ore. Se aude, mr Evazionist

  4. jaga Răspunde

    trebue si un trompetist printre voi,,,,,,, bine platit asa ca ; ciocu mic……… tot ei sunt la putere

  5. George Răspunde

    Dații și pe ăștia in plm de putori,la 45 de ani se pensionează după care se reangajează din nou la stat….la poliția locală ii plin de loaze dinastea pensionte la majorat, da nu tablagii pe Loganuri, șefi, adjunctii,subadjunctii,șef birou,șef tură,șef de noapte,numa șefii….,care sug banul public din doua părți,tuva in guriță cu legea voastră făcută pentru asemenea magii și nici gând de a se modifica nu este!!!

  6. Mario Răspunde

    Ulici in pensie la 44 de ani!!!??? Sa i fie rusine!!! A tras armata in … Slabut saracul. Nu a facut nimic la pompieri. A impins vantul! Il stiu de cand a facut armata! Pile, combinatii, smecherii!!! Incompetent!!!

  7. R.C. Răspunde

    Felicitări Nicu pt. o carieră lungă, felicitări Dana pentru perseverență.

  8. Gunoi de ulici Răspunde

    Nu stiu cum rezista globul sub asemenea jigodii ulici, am facut armata cu el. Este un, ahh NU om, putoare jigodie, grasul dracului, si da sunt taximetriat mancamea rahatul. Tokás geci ce esti

  9. Driver X Răspunde

    Hopa… s au pensionat greii!!! S au crezut nemuritori! Le a venit randul si lor!!! A ramas copilul lui Dima fara protectie!!! Auleooo!!! A ramas sotia lui Ulici fara protectie!!! Ditamai contabila sefa! Habar nu are de financiar! Am fost si eu la liceu cu ea si era paralela cu scoala!!! Am ramas socat cand am auzit ca e contabila sefa!!! Saraca… Umbla Ulici cu cadouri la profesori sa o treaca clasa! Ii astept in randul nostru, al taximetristilor!!!

  10. Ioan gura de aur Răspunde

    Ulici henrieta, contabila sefa??? Asta a lucrat la vama, facea xeroxuri, impingea vantul in ghereta! Cine se aseamana, se aduna! 2 de un leu!!! Unde a ajuns tara asta! Ai de capu meu!!!

  11. Pixel Răspunde

    Pensionari de lux!!! Ce falci au amandoi!!! Grasi in obraji! Le a mers bine la pompieri! Cred ca au 120 de kg fiecare! Aia da!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.