Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

FOTOPLANURI. O nouă troiță va fi construită în Satu Mare

O noua troiță va fi construită în zona centrală a municipiului Satu Mare, respectiv pe squar-ul care delimitează zona parcării din sudul Catedralei Ortodoxe „Adormirea Maicii Domnului” de pe bulevardul Vasile Lucaciu.

Noua troiță va fi amplasată pe spațiul verde, imobilul fiind proprietate publică a municipiului Satu Mare. Accesul pietonal se va putea face de pe trotuarele deja existente, propunându-se pe parcela studiată alei pavate sau pietruite. Parcela nefiind delimitată, accesul se va putea realiza de pe toate părțile.

Terenul care urmează să fie reglementat are o suprafață de 319.55 mp și se se învecinează cu Catedrala Ortodoxă „Adormirea Maicii Domnului”, strada 1 Decembrie 1918, strada Mioriței și în partea de sud cu parcul de lângă Catedrală.

Preiectul se află în faza de proiectare de studiu preliminar, având ca beneficiar Parohia Ortodoxă Română „Adormirea Maicii Domnului”.

 

12 comentarii

  1. radical2 Răspunde

    nu am stiut ce lipseste acestui oras :))

  2. Muresan Răspunde

    A franc edye meg meig máma, huie nő !!!

  3. altu fără bmw Răspunde

    Da. Aveam emoții dar acum gata suntem salvați! Asta ne mai lipsea acolo unde și așa turma lui Dumnezeu traversează cum îi taie capul și pe deasupra de acom încolo șoferii în trafic vor avea ocazia ca în loc să fie atenți la celelalte mașini ori pietoni vor putea să facă semnul crucii de trei ori ca orice bun creștin !!! Sunt curios cine aprobă așa ceva cât de des se gândește???😲🤔😱🤮💩💩🥴😭😭 Am așa o presimțire că și când face face foarte rar și superficial.🐏🐏🐏🐏🐏😦😢🥶

  4. Unul Răspunde

    Serios!? Chiar de asta aveam nevoie!

  5. Stelu Răspunde

    Da! Va fi o lucrare urbanistică excepțională, inestimabilă, de oraș civilizat European! Numai în Viena și Paris mai găsești așa ceva! Sperăm doar să nu-i pună și boxe tip CFR să răsune glorios slujbele la tot poporu. Apropo, în curtea bisericii nu aveau loc, trebuie musai să ocupe domeniul public ? Totuși, m-aș aștepta la mai multă responsabilitate din partea autorităților care dau drumul la astfel de proiecte.

  6. Valahu Răspunde

    Iartai Doame pe gunoaiele umanoide ca nu stiu ce iese din gura lor spurcata!

    • România reală Răspunde

      In acest sens se poate sesiza utilitatea marelui alb ortodox de Moskau care ce fain face front comun cu Vladimir Ilici Delir, pardon Putin! Nu-i asa???? Spalat pe creer pupator de oase ce esti!

      • Saca Răspunde

        Păcălici măscărici, de puncte….. se putea sa nu apari
        …. sa nu jignești..??

        • Sâcă Răspunde

          Doare adevărul??? Iar vorbești singur? Nu ți-am spus să-ți faci un consult urgent la psihiatrie? Se vede că duci lipsă de ceva de când ai rămas fără covidul tău drag, soldat curajos al cauzei ce ești! Ia du-te repede și apără-ți țărișoara dacă tot ești tare-n clantză și nu mai consuma oxigenul pe degeaba pe aicea! Unde-ți sunt camarazii întru cauzei drepte???? Trollii lui pește prăjit cu toții!🤔😱😲🤮💩💩💩💩😤😤😤😤😤😤

  7. Gabor Potoki Răspunde

    Alta delapidare de fonduri publice. Bravo udmr. Va mai incape in conturi?

  8. Fi Des Z Răspunde

    Elöre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.