Ultima actualizare: azi, 10:33
Locale

Guvernul anunță controale la benzinării: ,,Nu există motive reale pentru creșteri accelerate de prețuri’’

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a anunţat că premierul Nicolae Ciucă a dispus începerea de controale la staţiile de alimentare cu carburant.

„Nu există motive reale pentru creşteri accelerate de preţuri în România. Ţara noastră are stocuri suficiente de carburant. Prim-ministrul Nicolae Ciucă a dispus începerea de controale ample la staţiile de alimentare cu carburant. Guvernul României nu va permite niciun derapaj, nicio tentativă de speculă”, a precizat Dan Cărbunaru, purtător de cuvânt al Guvenrului.

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a dat asigurări că informațiile privind posibila creștere bruscă a prețurilor la carburanți de până la 11 lei în perioada următoare sunt false.


CITEȘTE ȘI:

4 comentarii

 1. Guver NU Răspunde

  Daca guvernul zice, clar e minciuna.

 2. Komaromi Adrian Răspunde

  Mai mergeti si sa sijjjti pullele cu vrajeala voastra si cu controalele voastre

 3. Vlad Tepes Răspunde

  Parca vad cum o sa verifice pompierii daca au autorizatie la incendiu sau pe cei de la protectia consumatorului daca sint curate vitrinele…ca despre pretul la combustibil nu au ce intreba !
  Acolo sint altii indreptatiti dar acestia nu o fac.
  Prietenii stiu de ce !

 4. Satmarean1 Răspunde

  Din pacate avem un stat slab cu oameni numiti in functii pe criterii politice( prieteni,rudenii,amante etc) nu pe competenta. Apropo: unde sunt rezistii? Acum nu ies in strada cu luminitele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.