Ultima actualizare: ieri, 21:34

Locale

Incidența COVID-19. Doar 10 localități din județ se mai află în scenariul roșu

Incidența COVID-19. Instituția Prefectului a publicat noi date cu privire la incidența cumulată a cazurilor de COVID-19 la nivelul județului și municipiului Satu Mare.

Doar zece localități din județul Satu Mare se mai află în scenariul roșu. Cea mai mare rată de infectare se înregistrează în localitatea Cehal, aproape cinci cazuri de Covid-19 la mia de locuitori.

În municipiul Satu Mare, astăzi, 2 martie, incidența este de 3,2 cazuri la mie.

4 comentarii

  1. om de rand Răspunde

    Mi se pare interesant faptul ca acolo unde au fost vaccinati cei mai putini, incidenta este ZERO!!!

  2. ... Răspunde

    Și la eroii din Dumbrăvița-Timiș care s-au vaccinat bine de tot incidența actuală este de 15,40 și acum!!!!
    https://www.graphs.ro/incidenta_romania.php

    • 3 puncte idioate... Răspunde

      Este a 4-a oara cand scriu si tot nu a ajuns la singurul neuron al tau, ca vaccinul facut pt alfa nu protejeazacde infectia cu delta si omicron dar scade mult sansa de a ajunge la ATI sau morga. Macar te-ai uitat din decedatii zilnici ce procent sun nevaccinati?
      Ca idiotul vi a 7-a oara cu Dumbravita….

      • ... Răspunde

        Idiot ești tu și cea care te-a fătat. Deocamdată numai îmi dai dreptate că vaccinul e paralel cu virusul. Acum două săptămâni când ziceam toată lumea vaccinistă îmi sărea în cap. Fii omule mai consecvent. Dar ce noroc cu conflictul actual că oamenii sunt preocupați deja cu altceva și nu se mai află minciuna, pentru că sunteți depășiți de situație. A se vedea și aparatele de zbor tip kamikaze de la noi. Vai de capul nostru dacă voi ne protejați! Și pe timp de pandemie dar și în altre timpuri! Cred că mintea voastră funcționează numai dacă pentru fiecare doleanță aveți 30 de zile lucrătoare pentru a lua o decizie. Mai bine du-te și ajută refugiații! Fă-te util!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.