Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Interlopi deghizaţi în voluntari! Femeile din Ucraina pot fi în pericol

Tinerele care vin din Ucraina sunt în pericol să cadă victime interlopilor, după ce au apărut indivizi care se oferă să le ajute, să le asigure cazare şi transport. Un caz care a ridicat mari semne de întrebare s-a petrecut zilele trecute în vama Sighet. Un bărbat, trimis în judecată pentru proxenetism, s-a oferit să transporte la Bucureşti femei care fug de război. În microbuzul cu care acesta a venit s-au urcat două doamne care s-au bucurat că au găsit mijloc de transprot până în Bucureşti. Doar că la câteva minute, un poliţist a primit informaţia că respectivul este suspect, el are dosare penale pentru proxenetism, iar femeile au fost coborâte din mijlocul de transport.

De altfel, şi pe internet au apărut anunţuri ale unor persoane care se oferă să asigure cazare pentru femei care fug din calea războiului. Nimeni nu ştie ce se ascunde în spatele unui astfel de anunţ, mai ales dacă persoana care oferă ajutorul nu este cunoscută de către comunitate. Şi voluntarii care sunt pe baricade şi observă ceva suspect sunt rugaţi să sesizeze poliţia. Este greu de crezut, dar în tot haosul se pot întâmpla multe.

Poliţia recomandă prudenţă maximă şi organizează acţiuni pentru a atrage atenţia asupra acestui lucru.

Polițiștii sătmăreni din structurile prevenire, ordine publica, rutieră, relații publice, în colaborare cu reprezentanții Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Oradea desfăşoară activităţi de diseminare de materiale informative pentru cetățenii ucrainieni, în limba engleza și ucraineană și pe consilierea și oferirea unui suport informațional pentru persoanele care tranzitează sau se stabilesc pe raza județului Satu Mare.

Persaonele care au trecut prin vama Halmeu au primit informații utile în contextul actual (numărul de urgență 112, deplasarea cu mijloace de transport în comun, contactul cu autoritățile locale și altele).

Au fost diseminate și materiale informative legate de prevenirea traficului de persoane și liste cu locațiile care asigură cazare pentru cetățenii ucrainieni.

7 comentarii

  1. Pbeata Răspunde

    Prinși , dezbrăcați și confiscat hainele și mașina .

  2. Geza Răspunde

    Dani mocanu !!!

  3. Gheorghe Răspunde

    https://youtu.be/Gy2mQSvPpok
    Tipul era în misiune.Le spunea celorlalți sa nu vina ca refugiații sunt avuți,nu sunt săraci nu nu nevoie de ajutorul cei săraci vin peste câteva zile,politia este pe faza și ia luat,,doua femei batrane”din masina….priviți la el ce cautatura are îi umbla ochii ca la vipera,nu privește în camera niciodată,este dat de gol de însuși înfățișarea lui.El voia sa ajute ca venise cu câteva mașini sa ducă,, prospaturi”la bucale și de acolo pe cai numai de ei știute sa le plaseze unde trebuie,femei,copii,tot ce prinde ca cerință este destulă și acum e momentul oportun.Satana spurcat,piei satana!Hai pe bune,câți dintre voi v-ati lasă mamele,soțiile sau surorile sa urce în microbuzul ăstuia.Viermele și-a tatuat capul cu numele jessus….
    E plină țară de aceste specimene,scursurile societatii ,jeguri penale pe care justiția din romanica îi scăpa printre degete și implicit îi protejează.

  4. Märgelatu Răspunde

    Ar fi bine in acest caz sa foloseasca arma letala impotriva lor !

  5. AziNu Răspunde

    Rahau ala de Dani Mocanu o fost acolo. O crezut ca o sa aiba harem de femei. Va dati seama sa auda un ucrainean de pe front ca sotia lui e cazata la Mocanu acasa…..Ala isi baga picioru in razboi si isi descarca arma in gura lui

  6. Mihaita Piticu' Răspunde

    Ioooi ce buna ii domnisoara politista 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.