Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Ministrul Energiei, apel la calm: Românii să nu stea la cozi pentru combustibil. Avem suficiente stocuri

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, face un apel la calm şi dă asigurări că România nu are nicio problemă cu aprovizionarea cu carburanți în benzinării. ,,Avem suficiente stocuri”, spune ministrul.

,,România nu are nicio problemă cu aprovizionarea cu carburanți în benzinării. Am avut astăzi întâlniri de lucru cu reprezentanții Rompetrol și ai OMV Petrom și am primit asigurări că există stocuri suficiente de produse petroliere și vor asigura livrările către clienți. Totodată, vreau să le transmit românilor că nu trebuie să intre în panică și să stea la cozi. AVEM SUFICIENTE STOCURI”, scrie Virgil Popescu, ministrul Energiei pe pagina sa de socializare.

Astăzi preţul la benzină şi la motorină a atins un preţ record în câteva minute în judeţul Bihor: 11,10 lei/litru. În toată țara s-au format cozi uriașe și blocaje în trafic.


CITEȘTE ȘI:

8 comentarii

  1. doi Răspunde

    Pai daca avem destul combustibil dece avem asa preturi piperate ce pi*da mami voastre aveti?

  2. Radical Răspunde

    MOL a pornit tot rahatul . Confiscați-le toate activele și trebuiesc și dați afară din Romania . Să priceapă Orban că ne-am săturat de șicanele lui

  3. 🤣🤣🤣 Răspunde

    Totuși decât sa stam la coada sa alimentam mai bine ne-am porni spre București toată lumea și sa dam odata jos guvernul asta lui peste. Ăștia nici împușcați nu ar merita ca s-ar irosi niște gloante. Nu se poate, vom ajunge sa lucram doar ptr facturi, taxe și atata. Trebuie sa facem ceva, toată lumea e zmeu pe internet, Facebook și tiktok dar puțin sunt în stare sa ia atitudine. Bai fraților nu v-ați saturat de bătaia asta de joc? Eu unu sigur m-am saturat, pai hai sa facem ceva. Cat mai puteți tolera?

  4. Ion Bidon Răspunde

    Nu se vor scumpi pe pixda mamii voastre. In Germania, Franta, Austria, e 2.2 Euro deja de saptamana trecuta. Mult mai mintiti populatia. Nu se va scumpi, nu s-a scumpit deja? Sau sunteti orbi. Cred ca doar mincinosi, ca de obicei.

  5. Komaromi Adrian Răspunde

    Bine zis! Haideti sa mergem la Bucuresti, sa dam guvernu jos, imediat nu mai am ce pune pe masa nici la copii, da cat mai induram? 500 de oameni jefuiesc Romania de 30 de ani ne jefuesc pe noi si ei stau si rad si se cearta toata ziua in parlament ca unu o furat mai multe Miliarde decat celalalt. Vecinii nostrii isi dau viata pentru tara lor iar noi nu facem nimic. De fapt facem, stam la rand la pasapoarte, fuga este cea mai buna alegere!! Popor de slugi si de jeguri ce sunteti care nu veniti sa dam jos guvernul asta de Lepre!

    • jaka Răspunde

      Amice te rog sa nu mai vorbesti asa de semenii tai ca nici tu nu esti cu nimic mai special. Si daca ai avea o gandire mai pragmatica decat ceea a unui melc ti-ai da seama ca problema cea mai mare nu e cum dam jos guvernul si conducerea, ci cproblema e cine sa fie in locu lor: AUR UDMR USR PSD PNL etc sunt toti niste oameni mizeri. Deci da! Stii tu unu cu camasa mai curata ?

      • ALO Răspunde

        Eu sânt …

        • @ALO Răspunde

          Khm, khm. Pentru cultura ta generală și dovedită cam cu lipsuri corect se spune și se scrie “eu sunt”! Vorbesc de cum se scrie că în ce privește adevărul din spatele afirmației oricum am foarte mari îndoieli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.