Ultima actualizare: azi, 10:59

Locale

Nouă tipuri de adidași pentru femei care vor fi tendințe în 2022

Există tendințe pentru toate gusturile și stilurile. Aceștia sunt adidașii damă care vor fi cei mai căutați în 2022, combinația perfectă de modă și confort.

Etapa în care adidașii se purtau doar cu blugi și pantaloni de trening a trecut demult, iar acești pantofi sunt acum o parte esențială a oricărei ținute. Nu contează dacă porți o fustă sau un costum monocromatic, acest pantof la modă este o opțiune fantastică pentru a adăuga o altă notă look-ului tău. Și dacă sunt și comozi, adidașii sunt marii aliați ai sănătății picioarelor noastre, din diminețile grăbite până în zilele în care trebuie să te simți în siguranță cu pantofii tăi. În plus companiile sportive au început să vină cu modele frumoase și interesante și pentru femei, nu doar cu adidași bărbați.

Poate cel mai dificil lucru este să alegi din nesfârșitul catalog de adidași. Iată care vor fi cei mai cautati adidasi de dama în lunile următoare.

1. Adidași damă Nike Zoom Air Fire

Acest pantof a fost secretul cel mai bine păstrat din sezonul trecut, iar o variantă pastelată de vară este o necesitate. Combinația dintre plasă sportivă și suprapuneri de materiale pastelate moi înmoaie într-adevăr elementele sale mai agresive.

2. Adidași damă Adidas Astir

A trecut mult timp de când adidas ne-a oferit un pantof precum Astir și suntem foarte încântați de el. Are un preț foarte bun și este perfect pentru a ne plimba prin oraș. Ne place foarte mult, deoarece ochiurile contrastante adaugă o notă distractivă acestui aspect sportiv.

3. Adidași damă Converse Run Star Motion

Pânza albă este un clasic al verii, iar Run Star Motion este o mare evoluție a Run Star Hike. Acest pantof are un aspect îndrăzneț și ne place cum Converse își depășește cu adevărat limitele cu talpa exagerată.

Aceștia sunt adidași cu o personalitate unică, izbitori, energici, cu un design care îmbină clasicul cu o talpă supradimensionată potrivită doar pentru îndrăzneală. În plus, sistemul său de tracțiune și susținere îți va permite să te plimbi prin jumătate din oraș în confort deplin.

4. Adidași damă New Balance 5740

New balance 5740 în ton de gri este un pantof de care suntem cu toții încântați pentru vară. Panourile din material și silueta îndrăzneață fac cu adevărat o declarație, dar este totuși super purtabil și perfect pentru a adăuga o notă sportivă ținutei tale de vară.

Cauti adidasi barbati, ii gasesti pe Emag

5. Adidași damă Teva Original Universal

Teva este un element de bază pentru încălțăminte. Preferatul nostru este Universal Original în blocul de culori din anii ’90. Este un stil iconic, așa că știi că vei avea un look pentru multe sezoane. Este ușor și are o formă grozavă. Este foarte ușor să adaugi o notă de culoare look-ului tău. Brandul are, de asemenea, un angajament incredibil față de sustenabilitate, cu o parte superioară din nailon reciclat 100% și o talpă reciclată în mai mult de 50%.

6. Adidași damă Nike Dunk High Up

Nike Dunk High Up au devenit tenișii momentului. Foarte fidel stilului care a domnit pe terenurile de baschet din anii 80. Cu o pană înaltă, cusături foarte marcate și talpă intermediară ridicată, acest model este noul cel mai bun prieten pentru aspectul tău și picioarele tale.

7. Adidași damă Adidas Forum Mid

Evident, Adidas are și propriul concurent, Forum Mid. Complet diferit de cel al lui Nike, în ciuda faptului că împărtășesc același punct de inspirație și referință: sportul în care a domnit Michael Jordan. Croiala este mai potrivită pentru ținutele în stil casual.

8. Adidași damă Puma Maze

Alături de aceste modele, nu sunt deloc în urmă și alți concurenți, precum tenișii Mayze de la Puma, care vin cu o platformă, cu niște detalii foarte atractive și un design contrastant cu culori care arată mereu bine cu orice ai purta.

9. Adidași damă Vans Checkerboard Old Skool Stacked

Iar Vans nu puteau lipsi. În 2022 compania a intrat în joc cu modelul Checkerboard Old Skool Stacked, adidași care reprezintă perfect estetica lor caracteristică, și, în același timp, respectă marile tendințe ale momentului. Ca acea talpă foarte mare cu întăriri pe care să călci fără teamă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.