Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

FOTOGALERIE. Podul de la ştrand, realizat aproape jumătate! Se montează structura

Podul de ştrand, realizat aproape jumătate! Lucrările celui mai mare proiect de infrastructură din ultimii 30 de ani din Satu Mare sunt în grafic. Primarul Gábor Kereskényi și deputatul Loránd Magyar au fost astăzi pe șantierul Podului peste râul Someș, zona str. Ștrandului.
Împreună cu reprezentanții constructorului, a fost stabilit calendarul lucrărilor care vor fi executate anul acesta. Până în prezent, stadiul fizic al execuției lucrărilor este de 43%.
“Podul peste râul Someș-amplasament str. Ștrandului este o investiție istorică pentru Satu Mare, iar constructorul austriac Strabag mobilizează resurse importante pentru ca termenul de finalizare să fie respectat”, a transmis primarul Kereskenyi Gabor.

3 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Mda. Acum rămâne doar întrebarea că ce facem în continuare cu Strabag și cu filonul rus. Tare mi-e să nu rămână în suspans treaba și chiar acum să rămânem cu lucrarea făcută pe jumate. La asemenea știri ați putea scrie și cum stăm cu plățile pentru că și la drumul de ocolire suntem rămași bine de tot în urmă cu plata.

  2. Pistike Răspunde

    N-are nici o treabă! Rusul are doar câteva procente din Strabag, restul acționarilor sunt giganți austrieci!

  3. Mila Răspunde

    1.Fete pentru sex în orașul tău – only4you.site

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.