Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Primul festival anunțat la Satu Mare după terminarea restricțiilor

A fost anunțat primul festival în municipiul Satu Mare, după terminarea restricțiilor. Este vorba de Street Music Festival, care va avea loc la începutul lunii iulie.

Street Music Festival va aduce orașul la viață prin muzică, spectacole stradale și artă. Festivalul va avea loc în această vară, în perioada 1-3 iulie.

Organizatorii îi invită deja pe muzicieni și artiști să completeze formularul de înscriere. La această ediție se vor oferi premii în valoare totală de 5.000 de euro.

4 comentarii

  1. Norick a diszmó Răspunde

    Fără zilele orașului?

    • Anton LaVey Răspunde

      Mici, ciolan, manele, incultura, fasole, miros de pește prajit, bere ieftina, pisat si cacat intre blocuri, ulei ars in canalizari, vanzatori de kitschuri, indieni intre mese cu mana intinsa…..îți lipsește ?

      • ... Răspunde

        Din păcate se pare că de asta este nevoie. Refulează iar incoltura. Nu ar fi nici o problemă dacă nu ar fi chiar în buricul târgului, este pur și simplu degradant cum reușim să transformăm în veceu public centrul civic. Panem et circenses.🤮 Dar vrem o țară ca afară și susținem că orașul este în mișcare??? Da, în jos!

      • Dacus Răspunde

        Si 2 mici cu cartofi pai la 30 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.