Ultima actualizare: azi, 12:55

Locale

S-a câştigat marele premiu la Loto. Un bilet de 8 lei i-a adus 3 milioane de euro!

S-a câştigat marele premiu la Loto 6/49 in valoare de aproximativ 3 milioane de euro. Biletul norocos a fost jucat in Bucuresti, sectorul 4 si a costat 8,50 lei.

La tragerea Loto 6/49 de astazi, 27 martie, s-a castigat premiul de categoria I in valoare de 14.823.497,68 lei (aproximativ 3 milioane de euro).
Biletul norocos a fost jucat la agentia 74-097 din Bucuresti, sectorul 4 si a fost completat cu o varianta simpla la Loto 6/49 si o varianta la Noroc, pretul biletului fiind de doar 8,50 lei.
Acesta este primul castig de categoria I obtinut in acest an la Loto 6/49.
Ultima data, premiul de categoria I la Loto 6/49 a fost castigat in data de 12.12.2021 si a fost in valoare de 5.606.404 lei.

Conform Regulamentului privind organizarea si administrarea jocurilor loto, castigatorul are la dispozitie 90 de zile, incepand cu data tragerii, pentru a-si revendica premiul.

Un sătmărean a câștigat zeci de mii de euro la Loto, la tragerea Noroc de joi, 24 martie.

 

3 comentarii

  1. Dennys Răspunde

    Bună ziua. Joc loto de 40 de ani. Sunt foarte suspicios pentru premiile mari la categoria 1. Eu cred xa persoanele câștigătoare la toate premiile foarte e mari de miliiane de euro sunt FICTIVE SAU SUNT DIN CERCUL LOR SI MILIOANELE DE EURO MERG IN VISTERIA STATULUI.

    • Zelenschi Răspunde

      Nu-i adevarat, astia de la loto sunt cinstiti. Ca si Zelenski, politicieni, alesii locali. Etalon de cinste si onoare.

  2. Raducu Mihai Răspunde

    Ptr cei de la loteria Romană! Eu joc fr mult la loto și joker ,și am câștigat o singură dată la cât a 2 a la loto. Asta sa întâmplat în 2018 . De atunci mici câștiguri și mai ales,la joker am investit mulți bani dar se vedea la fiecare extragere cu erau ocolite nr care le jucam. Eu jucam var cu scheme reduse cu cîte 10 nr sau 12 și degeaba ! Renunțați la suflantă și folosiți urna manuală!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.