Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Autobuze blocate în trafic de mașinile parcate neregulamentar. Transurban, apel la șoferi

Tot mai multe autobuze Transurban sunt blocate în trafic din cauza mașinilor parcate neregulamentar. În această dimineață, un autobuz a acumulat întârzieri de zeci de minute.

,,Din păcate zilnic ne confruntăm cu blocarea autobuzelor prin trafic. Astfel s-a întâmplat și în această dimineață în cartierul Carpați II, autobuzul de pe linia 3 acumulând întârzieri de peste 25 de minute din cauza autoturismelor parcate neregulamentar”, informează Transurban.

Reprezentanții Transurban au făcut un nou apel la conducătorii auto.

,,Vă rugăm insistent pe cât este posibil respectați indicatoarele rutiere și pe arterele unde circulă transportul în comun nu parcați în intersecții! Este imposibil de manevrat un autobuz de 18m în asemenea condiții. Dorim să ne cerem scuze călătorilor și să mulțumim Poliției Locale pentru ajutorul acordat la această oră matinală prin identificarea posesorului autoturismului parcat neregulamentar”.

 


CITEȘTE ȘI:

8 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Urgent ridicate și amenzi usturătoare nesimțiților care parchează aiurea !!!. De asemenea pe străzile Trandafirilor, Grigore Ureche e aceeași situație !!!. Rog urgent măsuri Primăria Mun. Satu Mare și Poliția Locală !!!

  2. Satmarean 1 Răspunde

    Avem legi, avem masina pt ridicat asemenea masini ,….dar nu avem politie locala…..rutiera!!!!! Stau sa ma intreb ca dracu fac astia de la politia locala, ca eu nu-i vad nicaieri. Nici pe strazi in cartiere, nici in parcuri, nici in piete……unde sunt totusi? In birouri?

  3. Satmarean Răspunde

    În centru ce mai mișcă, în rest știți-i **** pă unde-s !!!

  4. shumaheru Răspunde

    In C2 ,se fac parcările in câteva careuri de blocuri ,locatarii au fost alungați de acolo ,dar primăria NU a oferit alternative de parcare ,așa că oamenii parchează cum ii duce capul ,bucuroși că au găsit unde sa parcheze ,nu se gândesc că încurcă pe altu

  5. Vas Răspunde

    Da voi de ce va-ți făcut traseul pe ulițe înguste? Va-ți băgat pe str. Ganea unde abia încape autobuzul. Toate autobuzele întorc pe str. Ganea și au câte un 1,2 călători când ies pe Uzinei și mai și claxonati, nu ajunge că vă scârțâie frânele . De ce nu întoarceți la capătul orașului în giratoriu de la peco, cum a-ți făcut înainte, faceți o stație pe Uzinei, lângă Esedra și ați rezolvat problema . Să nu mai spun că întrați și pe Bârgaului deși aveți interzis 3.5 tone limită,vă băgați peste tot ca, chiloți-n c😬r. La urma urmei voi sunteți ăia care blocați, dar vă doare la patină.

  6. danciu viorel Răspunde

    puneti acolo niste amenzi de 4000-5000 ron la nemernicii ,sa vedeti cum vor muta masinile …

  7. Decebal Răspunde

    @satmarene1 doar cei nevăzători sau care nu ies din casa nu vede Poliția Locala în acțiune… Tu din care categorie faci parte?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.