Ultima actualizare: azi, 13:06

Divertisment

Trendurile de jocuri de noroc în 2022

Situația globală revine încet la normal, ceea ce înseamnă că suntem obligați să vedem schimbări drastice în jocurile de noroc și industria jocurilor de noroc. În ultimii doi ani, schimbările care au avut loc au influențat modul în care jucătorii abordează jocurile de cazinou.

Inovația tehnologică și tranziția către site-uri de jocuri de noroc online au împins industria pe o traiectorie diferită. Apariția unor categorii cu pacanele gratis pe cele mai importante și populare site-uri de jocuri de noroc a ridicat popularitatea acestora cu peste 40% comparativ anilor precedenți.

Crypto ca formă majoră de monedă

Criptomoneda a câștigat un impuls constant de-a lungul anilor, cu mai multe monede cripto care apar în stânga și în dreapta. Bitcoin, în special, încă deține frâiele ca criptomonedă de top de pe piață.

Multe platforme de jocuri de noroc online au început să accepte cripto ca formă de plată, unele chiar oferind bonusuri pentru plata folosind cripto. Anonimatul și securitatea suplimentară pe care le oferă plățile cripto oferă atât site-urilor de jocuri de noroc, cât și clienților încrederea că fiecare tranzacție este sigură.

Cu toate acestea, opțiunile tradiționale de plată vor fi în continuare disponibile pe aceste platforme de jocuri de noroc, permițând celor care nu sunt interesați de cripto să continue să joace jocurile lor preferate.

Redeschiderea cazinourilor terestre

În 2020, majoritatea unităților au fost închise din cauza pandemiei, industria cazinourilor terestre fiind afectată grav. Datorită închiderii multor cazinouri terestre, jucătorii pasionați de cazinou au trecut la platformele de jocuri de noroc online pentru a-și găsi soluția.

Întrucât industriile revin la afaceri de la jumătatea anului 2021, cazinourile terestre își deschid porțile și găzduiesc clienții din nou. Din păcate, având în vedere locurile limitate și mai mulți jucători care aleg să rămână în cazinourile online, le poate dura ceva timp pentru a recupera pierderile anterioare.

Creșterea popularității pariurilor Esports

Inovația în tehnologia comunicațiilor și a internetului a ajutat sporturile să crească în popularitate și sprijin chiar și în timpul pandemiei. În ciuda blocajelor și a restricțiilor de călătorie, multe competiții de sport au fost organizate în ultimele două luni, făcând loc ca mai mulți oameni să-și urmărească meciurile. Industria aceasta fiind una extrem de mare, cu un capital de peste 100 miliarde de dolari, jocurile de noroc se vor activiza și în această nișă.

Dar nu numai fanii și spectatorii urmăresc, ci și sportivi experimentați care văd potențial în natura competitivă a diferitelor ligi. Acest lucru va împinge pariurile sportive la următorul nivel, chiar concurând cu pariurile sportive pentru evenimentele sportive tradiționale. Unele ligi profesionale care văd pariuri puternice includ Dota 2, League of Legends, Overwatch, Fortnite și CS:GO, pentru a numi câteva.

Jocuri în realitate virtuală

Departe de primele console de realitate virtuală de altădată, realitatea virtuală sau jocurile VR au devenit o opțiune viabilă pentru mulți jucători. Tehnologia a crescut atât de mult încât chiar și industria jocurilor de noroc a început să adopte această platformă pentru jocurile lor de cazino. Tehnologia VR ajută, de asemenea, să le ofere jucătorilor o experiență de joc captivantă, aducându-i cât mai aproape de cazinourile lor îndrăgite.

Utilizarea VR și a tehnologiei de realitate augmentată (AR) în jocurile de cazinou se dovedește a fi locul în care se îndreaptă cazinourile. Mulți furnizori de software pentru industrie se scufundă în tehnologia că au produs mai multe jocuri de sloturi ca dovadă a conceptului.

Schimbarea obiceiurilor de joc la cazino

Obiceiurile de joc ale jucătorilor de cazinou au luat o întorsătură drastică odată cu ascensiunea cazinourilor online. În mod tradițional, jocurile de cazinou acceptă o platformă pay-to-play, unde trebuie să cumpărați mai întâi jetoane înainte de a participa la jocuri. Dar cu multe cazinouri online care oferă bonusuri gratuite pentru a concura pe piața aglomerată, aproape că a devenit un standard pentru jucătorii noi.

Cu numeroasele bonusuri și reduceri pe care cazinourile online le oferă jucătorilor, cazinourile de pe teren acceptă provocarea direct. Ei găsesc modalități de a se adapta la această nouă cultură a jocurilor și de a-și satisface potențialii clienți.

Mai mulți dealeri live în cazinourile online

Dealerii sunt o parte vitală a industriei cazinourilor, deoarece inteligența, farmecul și personalitatea lor îi atrag pe patroni să continue să joace. Majoritatea cazinourilor online au început cu dealeri AI și jocuri de cazinou bazate pe algoritmi. Cu toate acestea, studii recente arată că jucătorii preferă să aibă un dealer real pentru jocurile lor decât cele controlate de computer.

Dorind să-și mulțumească clienții și să atragă noi jucători, furnizorii de cazinouri online iau în serios feedbackul și încep să facă schimbările necesare. Au angajat dealeri adevărați pentru a juca cu jucători online la mesele de Baccarat și Blackjack, încurajând în același timp interacțiunea umană între jucători și dealeri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.