Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Ucigașul adolescentei de 14 ani din Bihor a fost prins! După crimă, a sunat-o pe mama victimei

După aproape 24 de ore de căutări, ucigaşul adolescentei de 14 ani din localitatea bihoreană Ciocaia a fost prins şi se află în custodia poliţiştilor, informează ebihoreanul.ro. Bărbatul în vârstă de 28 ani urmează să fie prezentat în faţa procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor pentru audieri.

Bărbatul a fost căutat de zeci de poliţişti, care au instituit filtre în mai multe localităţi din zonă după ce, marţi dimineaţa, în jurul orei 11, a ucis-o cu sălbăticie pe fata de 14 ani. Potrivit rudelor victimei, criminalul voia să aibă o relaţie cu aceasta. Adolescenta, însă, l-a respins, iar părinţii fetei i-ar fi cerut să nu se mai apropie de ea.

Marţi dimineaţa, când copila a rămas singură în casă, părinţii fiind la lucru, bărbatul ar fi intrat în casa lor şi ar fi ucis-o pe adolescentă, care a fost găsită de bunica ei cu multiple lovituri la nivelul capului. După crimă, spun rudele fetei, ucigaşul a sunat-o pe mama victimei ca s-o anunţe că fiica ei nu mai e, iar apoi a dispărut.

Sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, mai multe echipaje de poliţişti şi jandarmi au pornit în căutarea lui, fiind instituite filtre în mai multe localităţi din judeţ.

Totodată, după cum a declarat marţi seara prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Gligor Sabău, criminalul a fost dat în consemn la frontieră.

Corpul neînsufleţit al copilei a fost transportat la Serviciul judeţean de Medicină Legală, unde, în urma efectuării necropsiei, medicii legişti vor stabili cauza exactă a decesului ei.

Sursa: ebihoreanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.