Ultima actualizare: azi, 15:14

Locale

VIDEO. Mesaj sfâșietor transmis de familia tânărului decedat la Livada: ’’Erai stâlpul nostru!’’

Mesaj sfâșietor transmis de familia tânărului decedat în accidentul de la Livada. Leo avea doar 22 de ani și un viitor strălucit în față, fiind campion la raliuri și câștigând multe premii încă de când era mic. Totul s-a încheiat însă ieri seară, pe DN19, între localitățile Ciuperceni și Livada, unde mașina condusă de Leo s-a ciocnit violent cu un alt autoturism.

Familia tânărului a transmis un mesaj sfâșietor: ,,S-a stins o ființă atât de dragă nouă, lăsând în urmă durere și tristețe. În aceste clipe atât de grele pentru noi, mama ta, tatăl tău, sora ta Natalia cu care te-ai înțeles atât de bine, nu avem cuvinte să spunem mai mult! De ce la această vârstă de 22 de ani împliniți ne-ai părăsit? Aveam nevoie de tine, erai stâlpul nostru. De ce așa cruntă este viața? Ne vei lipsi mereu!”

Leontin Iocsak avea 22 de ani şi a câştigat mai multe premii încă de când era foarte tânăr. El provine dintr-o familie respectată în acest domeniu. Şi sora lui, Natalia, este campioană la raliu.

Poliţia Satu Mare transmite că în cursul serii de ieri, 7 martie, în jurul orei 20.30, tânărul, din Livada, aflat la volanul unui autoturism, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, de 39, de ani, având cetățenie ucraineană.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto.

Totodată, două femei și trei copii, toți cetățeni ucrainieni, aflați în autoturismul înmatriculat în Ucraina au suferit vătămări corporale și au fost transportate la spital, pentru a li se acorda îngrijirile medicale necesare.

Verificările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.


CITEȘTE ȘI:

10 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Doar atât că stâlpul aista trebuia să facă raliu pe pistă amenajată și în mediu organizat și nu așa! Nu de alta dar putea (și aproape că a reușit) să nenorocească oameni absolut nevinovați! Drumul public nu este pistă de formula 1!!!!

  2. Ma-sa Răspunde

    Daca individul asta a fost de vina , atunci a trait prea mult!

  3. Mila Răspunde

    1.fete pentru sex în orașul tău – only4you.site

  4. Märgelatu Răspunde

    @mila
    mai tigane arde satul !
    De unde stii tu cat am eu ? Banii nu o primesti tu ci m…..ta
    Tu ai dreptul sa tii luminarea ! P…..la cu ochi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.