Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

VIDEO. O sătmăreancă a mobilizat un oraș întreg în Germania pentru oamenii din Ucraina

O sătmăreancă plecată de 31 de ani din România a mobilizat un oraș întreg în Germania și a strâns bani și donații în valoare de aproximativ 60.000 euro pentru oamenii din Ucraina. Sătmăreanca Irene Krapf este în consiliul de onoare al clubului de fotbal FC Augsburg, club prin care a făcut apel către locuitorii din Augsburg pentru a face donații.

Ea a reușit să strângă numeroase donații și o sumă impresionantă de bani. Împreună cu câțiva suporteri ai clubului de fotbal, Irene a venit, duminică noaptea, în județul Satu Mare, iar astăzi a descărcat donațiile la Uniunea Ucrainenilor din Micula. Donațiile aduse din Germania constă în mare parte în produse de igienă pentru copii, femei și bărbați. Ulterior, cu banii primiți din donațiile locuitorilor din Ausburg și a susținătorilor FC Augsburg, Irene făcut cumpărături și în România. Produse precum: apă, orez, făină, zahăr, pe care le-a donat ucrainenilor.

„Donațiile vin din Augsburg, sunt făcute prin FC Augsburg, clubul nostru de fotbal. Oamenii au donat. Noi am făcut așa, ca o cerere, și le-am zis tuturor ce pot să ajute. S-au donat foarte mulți bani, s-au donat și foarte multe lucruri. Toate sunt donațiile de la oamenii din Ausburg și de la oamenii care sunt suporterii FC Augsburg. ”, a spus Irene Krapf pentru PortalSM.

Irene Krapf, originară din Medieșu Aurit, a plecat în urmă cu 31 de ani în Germania, iar acum are propriul business, o sală de evenimente, și este în consiliul de onoare al FC Augsburg.

VIDEO

FOTOGALERIE

 

Un comentariu

  1. c-block Răspunde

    Doar o singură remarcă. Sunt sigur 110% că dacă Angela Merkel era încă cancelar al Germaniei federale aceste fapte reprobabile mai mult ca sigur nu se întâmplau. Asta plus accederea lui Alzheimer bidonul la cârmă care prin fiul său are ceva treburi tulburi prin Ucraina de ani buni. Iar drept rezultat noi am picat în kkt, toată zona asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.