Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Vremea se schimbă radical. Temperaturi scăzute și precipitații

Vremea se schimbă radical. Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo valabilă pentru intervalul 28 martie – 10 aprilie și avertizează că ne vom confrunta cu o scădere bruscă a temperaturilor, dar și cu precipitații.

În perioada 28 martie – 1 aprilie, vremea va fi mai caldă decât în mod normal. Media maximelor termice va fi de 16-17 grade și a minimelor, în creștere de la -4…-2 grade până la 5-6 grade, la sfârșitul acestei perioade.

Răcirea bruscă a vremii se va resimți în 3 și 4 aprilie, când media temperaturilor maxime va fi de 4-5 grade, iar a minimelor în jurul a -4 grade.

Ulterior, procesul de încălzire a vremii va continua până pe 10 aprilie. În a doua parte a celei de-a doua săptămâni, valorile termice vor evolua în limite normale pentru această regiune, cu o medie a maximelor de 14-16 grade și a minimelor de 1-3 grade.

Probabilitatea pentru precipitații va fi mai ridicată în intervalul 31 martie – 3 aprilie, când vor fi posibile și cantități de apă mai însemnate.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.