Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

A murit și a treia victimă rănită grav în explozia de la Carei

A murit și a treia victimă rănită grav în explozia de la Carei. Aceasta a decedat în cursul zilei de astăzi, informează Opinie de Carei.

Potrivit sursei citate, este vorba de un bărbat în vârstă de 71 de ani, care locuia alături de soţia sa în apartamentul de la etajul al patrulea în care s-a declanşat deflagraţia.

Suferind arsuri grave, bărbatul a fost internat la Spitalul Judeţean Satu Mare. Peste câteva zile a fost transportat cu elicopterul SMURD Clinica de Arsuri Chirurgie Plastică din municipiul Timișoara. Aici a şi decedat.

Soţia bărbatului, care se afla şi ea în apartament, a decedat în data de 7 martie 2022. Având răni pe 80% din suprafața corpului, femeia a fost stabilizată într-o ambulanță care se afla în apropierea blocului și apoi a fost transportată de urgență la un spital din Oradea cu un elicopter. A decedat în spitalul din Oradea.

În data de 9 martie, a decedat la Spitalul Judeţean Satu Mare şi femeia locuia în apartamentul învecinat celui în care s-a declanşat deflagraţia, la etajul al patrulea. În urma exploziei, femeia a suferit răni grave în zona capului.

Sursa: Opinie de Carei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.