Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

5 jocuri noi pe care să le încerci în 2022

Industria jocurilor este într-o continuă expansiune și evoluție. Anual, sute de noi titluri apara pe piață, altele consacrate sunt updatate la noi versiuni.

Colecția noi jocuri pentru 2022 include o gamă fantastică de titluri. Suntem cu adevărat răsfățați cu zeci de noi jocuri doar în acest an, care vin pe PS5, Xbox Series X/S, PC și Switch. Această listă reunește selecția noastră dintre cele mai interesante jocuri noi pe care să le aveți în atenție dacă sunteți pasionați de practicarea jocurilor video.

Pokemon Legends: Arceus este un nou titlu din seria Pokemon. Jocul este dedicat platformei Nintendo Switch și vine să completeze experiențele consacrate cu care ne-am obișnuit de la Nintendo. Pokemon Legends: Arceus te plasează într-o eră trecută pentru a-i prinde și cerceta pe toți Pokemonii, având ca misiune să completezi primul Pokedex din regiune.

Mario Strikers: Battle League Football este un al joc dedicat platformei Nintendo Switch. Mario Strikers s-a întors cu interpretarea sa unică a fotbalului. Se joacă cinci la cinci, iar scopul este acela de a marca goluri prin dribling și pasând către coechipieri, folosind tackle, obiecte și lovituri speciale pentru a realiza asta. Îți vei putea echipa jucătorii cu echipament pentru a-și spori statisticile și, de asemenea, vei putea practica acest joc în versiunea multiplayer.

Sonic Frontiers este un joc compatibil cu majoritatea platformelor de gaming: PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch, PC. Celebrul arici albastru s-a întors pentru o nouă aventură în care vei experimenta ceea ce este descris drept „libertate în zonă deschisă”. Înfruntând inamici puternici în timp ce îți faci drum prin insulele Starfall, te vei trezi cu viteză prin zone împădurite, deșerturi și multe altele. Trailerul cinematografic de debut care a fost prezentat în timpul Game Awards 2021 ne-a oferit o privire asupra unora dintre aceste peisaje, cu structuri falnice și cascade vaste.

Ghostbusters: Spirits Unleashed, un joc dedicat platformelor PS5, PS4, Xbox Series X, PC, Xbox One, ne transpune într-unul dintre persoanejele ce au rolul de vâna fantome. Cu niveluri stabilite în diferite locații, cum ar fi biblioteci și hoteluri, Ghostbusters trebuie să lucreze împreună pentru a vâna și a prinde fantomele.

Gran Turismo 7 va debuta în 2022 pentru PS5 și PS4. Este unul dintre jocurile mult așteptate ale acestui an și marea suprirză Sony. Vă puteți testa abilitățile de șofer într-unul dintre cele mai noi și revoluționare jocuri de tip simulator auto.

Pentru cei pasionați de gambling, 2022 aduce noi jocuri de tip slots, printre care menționăm Sakura Fortune 2, Extra Juicy Megaways, Mount Magmas. Sunt lansate o mulțime de sloturi excelente și există o mulțime de dezvoltatori noi care ne-au atras atenția în ultimul an. În ultimii ani, industria jocurilor de noroc online a beneficiat de faptul că oamenii au stat mai mult timp în casă, în detrimentul cazinourilor stradale, și este probabil ca această tendință să continue și în viitor. Puteți opta pentru noi jocuri de tip slots 777, accesând link-ul https://cazinoro.com/tip/sloturi-777/ sau, dacă sunteți de modă veche, 40 burning hot poate fi o alegere ideală pentru acest an, accesând https://cazinoro.com/40-burning-hot/ .

Anul 2022 va fi bogat în lansări de noi jocuri, atât pentru iubitorii de console, dar și pentru cei ce aleg PC-ul. Vor fi jocuri pentru toate gusturile, timp să avem pentru relaxare și divertisment.

 

Un comentariu

  1. Lot10Games Răspunde

    6: Battle For The Droid Station – Steam . Made in Satu Mare :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.