Ultima actualizare: azi, 14:27

Locale

Elevii din judeţul Satu Mare, scoşi la curăţenie!

Elevii din judeţul Satu Mare sunt scoşi să cureţe gunoaiele de pe domeniul public. Inspectoratul Şcolar Judeţean se alătură campaniei naționale „Curățăm România!” şi a invitat şcolile din judeţ să organizeze astfel de acţiuni.

Inspectorul şcolar judeţean, Anişoara Boitor, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că această campanie se defăşoară împreună cu primăriile, acolo unde este deschidere.

“Alături de directorii de unităţi de învăţământ vrem să demarăma ceastă campanie şi să implicăm eelevii pentru a-i reponsabiliza, a proteja mediul, a fi alături de cei care doresc să facă acest lucru”, a spus Anişoara Boitor..

La nivel național, campania se desfășoară în luna aprilie 2022, sub sloganul „Vrem o țară fără deșeuri abandonate!”.

Deputatul PNL, Adrian Cozma, a spus că astfel de activităţi ar trebui organizate mai des, dând asigurări că va fi partener de fiecare dată când va fi solicitat.

“Este un proiect frumos, educativ, de care are atâta nevoie judeţul Satu Mare şi întreaga ţară. Sunt convins că acţiunea îşi va atinge scopul urmărit. Un mediu curat înseamnă sănătate, un confort pentru noi toţi. Trebuie să mai recunoaştem un lucru, toate acele deşeuri care le găsim pe cursul apelor, pe marginea drumurilor, în parcuri, sunt făcute tot de oameni şi evident că trebuie să începem de acolo, şi anume de la educaţie. Cel mai important moment este ca împreună cu copiii să dăm acest semnal”, a spus deputatul Adrian Cozma.

2 comentarii

  1. Antal Răspunde

    Atât îi duce mintea pe peneliști. Scot copiii să facă curățenie, în timp ce firmele de salubritate încasează milioane de euro

  2. c-block Răspunde

    @Antal. Hei dar dacă mai are pe undeva pe la ciolan usere să vezi ce falimente fulgerătoare ne serveau!!! A se vedea în acest sens ce se întâmplă la Timișoara ori București, astea fiind cazurile mai vizibile și mai mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.