Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Află cine sunt expozanții și care este programul complet al primei ediții Agro Expo Satu Mare

Cu siguranță multe persoane abia așteaptă să afle programul detaliat al primei ediții atât de promițătoare a Agro Expo Satu Mare – un super eveniment marca SkyLine Events, ce se desfășoară sub egida Expo Industry Satu Mare.

Ne ținem de cuvânt și venim aici cu prezentarea programului detaliat și prezentarea numelor participante la expoziție, invitându-vă și acum la expoziția dedicată promovării și prezentării utilajelor agricole: tractoare, combine, grape etc.

Vă reamintim faptul că în zilele de 1-2 Aprilie 2022 se va desfășura în cadrul Agro Expo Satu Mare și cea de-a doua ediție a Expo Jobs. Astfel, 1 aprilie, între orele 11.00-15.00 vor avea loc conferințe de resurse umane în zona galeriei Cinema One Laserplex.

Apoi, în zilele de 2 și 3 aprilie, între orele 11.00-16.00, vor avea loc conferințe tematice agricole organizate de Asociația pentru Dezvoltarea Rurala și Agricola Partium.

Așa cum s-a promis încă de la început, fiind prima ediție a evenimentului, organizatorii pregătesc un program cu totul special ce se va desfășura pe scena interioară din fața Galeriei Cinema One Laserplex, raportat la prognoza meteo pentru acest sfârșit de săptămână, și care se prezintă astfel:

Vineri de la ora 10.00 până la ora 22.00 vor fi prezenți expozanții în locația situată în parcarea AuShopping Satu Mare. În paralel, între orele 10.00 – 15.00 se va desfășura și Expo Jobs. Deschiderea oficială va avea loc începând cu ora 15.00, iar de la ora 18.00 DJ Leviciusz va fi gazda Retro Party-ului până la ora 22.00.

Sâmbăta de la ora 10.00 la ora 22.00 se va desfășura a doua zi de expoziție, tot așa între orele 10.00 – 15.00 va avea loc Expo Jobs, iar de la ora 18.00 la 19.30 are loc un concert Black River Blues Band. În continuare, de la ora 20.00 va urca pe scenă Stephanie Barbara, iar la final de la ora 21.00 la 22.30 scena va fi a celor de la Hey Roop.

Ultima zi a evenimentului, duminica, va începe tot la ora 10.00 cu expoziția principală, urmând ca de la ora 18.00 să înceapă programul artistic cu Lavinia și Aurica, iar de la ora 19.00 să continue cu prestația lui Kozma Máté, urmată de la ora 20.00 cu un moment artistic oferit de Ket Haver. Până la închiderea evenimentului la ora 22.30.

Programul detaliat îl regăsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

Iar acum, să vedem cine sunt companiile participante la această primă ediție mult așteptată a Agro Expo Satu Mare:

#1 Nexxon Utilaje Agricole este o companie cu o experienţă de 20 de ani pe piață, fiind lider de piaţă în domeniul anvelopelor agricole. Nexxon vine în întâmpinarea nevoilor fermierilor în ceea ce priveşte anvelopele pentru orice utilaj agricol, dar şi cu consiliere specializată în privinţa alegerii şi exploatării acestora. Ei vor să fie mai aproape de fermieri şi să sprijine lucrările în agricultură prin diversificarea portofoliului specific sectorului, oferind şi utilaje agricole, de calitate şi eficienţă superioare, care să-i ajute la multiplele lucrări din cadrul fermei, pentru obţinerea rezultatelor scontate şi eficientizarea efortului financiar în raport cu performanțele dorite. Echipa Nexxon este formată din specialiști, care oferă consultanță şi informaţii de specialitate pentru alegerea optimă a utilajelor.

#2 EBT – Euro Borod Line KFT din Ungaria a fost înființată în septembrie 1992, de către persoane fizice din Ungaria. În primii ani, societatea a avut ca obiect principal de activitate comerțul cu piese și accesorii pentru industria minieră, iar pe lângă furnizarea către minele din Borsod, a mai și livrat piese și accesorii de origine poloneză provenite din import și pentru societățile miniere din Dunántúl și Mecsek. La aniversarea de 20 de ani de activitate, compania a luat în posesie un complex de birouri complet renovat, unde asigură condiții corespunzătoare atât pentru colegii de muncă, cât și oaspeților. Ca rezultat al muncii active pe piață, începând din august 2012 firma a pus în funcțiune o sucursală în Satu Mare (România), respectiv din 2013 își desfășoară activitatea și în Slovacia prin intermediul unui colaborator.

#3 Cu o experință de 25 de ani, compania Akheron Serv activează pe piața din România având sediul în județul Bihor, dar clienți pe întreg teritoriul țării. Sunt unici distribuitori pentru România a utilajelor Agro-Tom, DMM model Reptol, Komaromigep, precum și a mărcilor Olimac, Zaslaw, Pneusej, Regent și Sonarol, dar și Zetor. Compania asigură și piese de schimb și accesorii pentru mărcile comercializate de firma noastră. De asemenea, ei oferă și piese uzate și de schimb, ideale pentru reparațiile utilajelor, tractoarelor dar mai ales ale combinelor. Descoperiți ofertele lor la adresa www.akheronserv.ro

#4 Compania Umwelt din Ungaria oferă servicii de distribuție de înaltă calitate în materie de utilaje agricole, forestiere, și municipale de producție maghiară și de import. Încă din anul 2010 compania este implicată în comerțul cu utilaje agricole, forestiere și comunale în Bazinul Carpatilor furnizându-le clienților produse de la peste 17 producători de mașini din mai multe țări. Mai multe descoperim pe site-ul lor www.umwelt.hu

#5 Din anul 2010, societatea Agroline SRL este o prezență constantă și de încredere pe piața utilajelor agricole, oferind servicii de consultanţă tehnică şi financiară pentru companiile agricole, dar și agricultorii aflați la început de drum să determine soluțiile potrivite pentru o producție agricolă sporită. Se mândresc cu o ofertă completă de produse și servicii, o gamă complexă de utilaje, service la standarde europene și un program de finanțare foarte bun, ușor de accesat și flexibil. La Agroline, clienții noi sunt priviți ca parteneri noi, și nu numai ca simpli cumpărător, iar obiectivul lor asumat este de a crea și păstra o relație pe termen lung cu partenerii lor, clienți sau furnizori, prin profesionalism, promptitudine, concentrare si viziune. Descoperă mai multe la adresa www.agro-line.ro

#6 PanAgrotech este compania care oferă armonizarea necesarului tehnic al fermei, a inovaţiei din producţia de maşini agricole şi al cunoaşterii tehnologiilor din domeniu pentru o agricultură durabilă. Compania aduce producătorilor de maşini agricole şi a tehnologiilor propuse de aceştia, cât mai aproape de fermieri şi de nevoile lor în producţia de bunuri agricole sau materii prime alimentare. Obiectivul companiei este crearea unei poziţii cheie in fluxul de maşini agricole la preţuri şi la termene corecte, în funcţie de sezonul de utilizare şi planificarea producţiei maşinilor. Aflați mai multe despre ei la adresa www.panagroteh.ro

#7 Wirax comercializează și distribuie la nivel naţional o gamă largă de utilaje agricole noi, prin import direct de la producător, cum ar fi: coase mecanice rotative de diferite mărimi, combinatoare între 1.8 m şi 7.8 m, cultivatoare, încarcătoare frontale, utilaje de deszăpezit, discuri agricole tractate sau purtate de la 1.8 m până la 6 metri, erbicidatoare de la 200 litri până la 3000 litri, greble de strâns fân, prese de balotat, maşini de împraştiat azot, pluguri simple sau reversibile, remorci de împraştiat gunoi de la 2 tone la 16 tone, remorci agricole după tractor, semănători de păioase de la 19 secţii până la 33 secţii, semănători de porumb cu sau fără ferilizare pe 4, 6 sau 8 rânduri, tocători de furaje sau resturi vegetale având lăţimi de lucru între 1.1 metri si 3 metri, vidanjoare de diferite mărimi.

#8 Magazia lu’ Costică este o afacere de familie, care se mândrește cu furnizarea de servicii de reparație eficiente, într-un mediu prietenos, oferit de un colectiv profesionist și amabil. Oferă doar echipamente de cea mai bună calitate, care sunt susținute de către producători de încredere și de garanția excelentă. Din 2009 susține micii fermieri, antreprenorii din industria de peisagistică, dar și cea edilitară. Clienții lor sunt atât persoane fizice interesate de mărcile premium pe care le comercializam, cât și persoane juridice. Mai multe despre companie găsim aici: www.magazialucostica.ro

#9 Depozitul de anvelope Milan are o experiență de peste 30 de ani în domeniul anvelopelor și având un portofoliu foarte larg are posibilitatea de a servi pe toți clienții săi. Comercializează toate tipurile de anvelope noi, pentru autoturisme, utilitare, camioane, mașini si utilaje agricole, industriale, ATV-uri și camere de aer din stoc sau la comandă, inclusiv lanțuri auto de zăpada. Firma oferă servicii de vulcanizat, echilibrat, centrat cu utilaje performante pana la 52″ cu personal calificat.

Aceștia fiind expozanții, vă reamintim datele evenimentului:

Locația evenimentului: Satu Mare, parcarea Aushopping de pe drumul Careiului nr 77-79

Când se va desfășura: 1-3 aprilie 2022, program expoziție între orele 10.00-22.00

Deschidere oficială: 1 aprilie 2022, ora 15.00

Sponsori eveniment: Nexxon Utilaje Agricole,  EBT Euro Borsod Trade, Akheron Serv

Partenerii evenimentului: Asociația pentru Dezvoltarea Rurala si Agricola Partium, Umwelt, Agro-Line, Panagroteh, Magazia lu’ Costică, Wirax

 

9 comentarii

  1. Kuka Răspunde

    După programul recreativ, deduc că acest eveniment este destinat exclusiv etniei rrome + maghiare!
    Propun organizatorilor să amplaseze și niște urne pentru alegerile din țara vecină, pentru a scuti “polgarii” de un drum până peste graniță, spre a nu fi confundați la graniță cu alte popoare forțat migratoare!

    • danciu viorel Răspunde

      Te strânge iarăși opinca ?…..??????

      • Kuka Răspunde

        De ce, vrei s-o agăț de parlamentul de la Budapesta?

        • Kuka Răspunde

          Mare bou mai pot fi! Ca să nu spun că repet întruna de săptămâni bune aceleași fixuri! Că dacă fac mișto de unguri imediat am impresia că am câștigat la loto sau mi s-a dublat salariul! Asta este important pentru mine! Dacă mi-a ieșit miștocăreala poate și să-mi chiorăie mațele de foame cât ar vrea ele! Nu contează nici că în curând voi rumega talpa opincii că nu voi avea altceva!

          • Kuka

            Marș bă! Du-te și stai la coadă la vot, poate îți aruncă Orbán și ție o coajă de pită, milog nenorocit care ești!

          • Kuka

            Mda. Ce să spun! Nu ai nimerit deloc! Ba din contră!🤮💩🥴

  2. Jianu Răspunde

    Bine le zici Kuka …. mwie multa sclavului lui Putin, si tuturor bozgorilor ce il sustin.

    • Calin Răspunde

      @jianu +@kuka
      Agățati-vă amândoi de stâlpul de înaltă tensiune că prosti mai sunteți.

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        Da bine mai zici. Astfel ar face și un bine bugetului consolidat acești paraziți, consumatori degeaba de resurse economice.🤔😱😤🤮
        Măcar atât. Strâng pumnii ca să le reușescă din prima tentativă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.