Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Agro Expo Satu Mare și-a deschis porțile. Weekend cu expoziție de utilaje și super concerte

Un nou eveniment marca Expo Industry și-a deschis porțile în Satu Mare și vine să-i întâmpine, în acest weekend, pe profesioniștii și pasionații domeniului agrar.

În aceste prime 3 zile ale lunii aprilie, din 1 până în 3 inclusiv, se desfășoară prima ediție Agro Expo Satu Mare, un eveniment de excepție dedicat promovării și prezentării utilajelor agricole: tractoare, combine, grape etc. Deschiderea oficială a evenimentului a avut loc astăzi după-masă, vineri, 1 aprilie, iar până duminică, între orele 10.00 și 22.00, sătmărenii sunt invitați să vadă cele peste 50 de utilaje, de la peste 20 de branduri, prezentate în cadrul expoziției.

„Avuția în domeniul agricol este atât de necesară, mai ales în ziua de astăzi, încât noi trebuie să fim alături de parteneri. Eu, ca reprezentant al Instituției Prefectului, sunt un onorat să vin la această expoziție, să susțin producătorii și procesatorii din domeniul alimentar, din domeniul agriculturii pentru că Instituția Prefectului împreună cu parlamentarii de județ putem conlucra. Felicit organizatorii și este domeniul meu de activitate înainte de a fi prefect, susțin toate activitățile pe plan și economic și de procesare a acestor produse, dar susțin și acei producători care prestează activități în domeniul agriculturii”, a declarat prefectul Radu Roca.

„În vremurile noastre, când vorbim despre criză alimentară cred că este foarte important să subliniem și să îi prezentăm pe agricultorii noștri, respectiv ei să aibă ocazia să vadă utilaje de calitate reprezentate de firmele de specialitate. Sper ca pe viitor parcarea Auchan să fie arhiplină.”, a adăugat deputatul Magyar Lorand.

Agro Expo Satu Mare vine în întâmpinarea participanților și cu întâlniri cu specialiști din domeniul agriculturii, cum ar fi specialiști-operatori din domeniul financiar-bancar și nu numai. Organizatorii își propun ca prima ediție Agro Expo Satu Mare să aducă în prim plan peste 50 de utilaje agricole de la peste 20 de brand-uri spre a fi prezentate de către producătorii din România, Ungaria, Polonia, Italia și Germania.

„Deși scopul primordial al evenimentului este acela de a promova și prezenta utilajele agricole, ne-am propus să promovăm și serviciile de consultanță pentru accesarea de fonduri europene și guvernamentale disponibile în industria agricolă”, spune organizatorul evenimentului, Bura-Maksay István-Péter.

Program artistic:

01.04.2022 – între orele 18.00-22.00 – DJ Leviciusz : Retro Party

02.04.2022 – 18.00-19.30 – Black River Blues Band

20.00-20.45 – Stephanie Barbara

21.00-22.30 – Hey Roop

03.04.2022 – 18.00-18.45 – Lavinia & Aurica

19.00-19.45 – Doree

20.00-20.45 – Szlabik Erik

21.00-22.30 – Két Haver


CITEȘTE ȘI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.