Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

CONCLUZIE. Copilul de aproape 2 ani, decedat în urma unui accident la joacă

Decesul copilului de aproape 2 ani care a ajuns la Spitalul din Satu Mare cu mai multe leziuni, a fost produs în urma unei căzături la locul de joacă. Acesta, în urmă cu o zi, ar fi suferit un accident în timp ce se juca cu alți copii, în urma căruia micuțul și-a rupt umărul. Pentru că prezenta urme de violenţă, procurorii au mers iniţial pe varianta unei agresiuni, stabilind ulterior că a fost un accident.

Reamintim faptul că în cursul zile de vineri, un copil în vârstă de un an și opt luni a ajuns în stare gravă, cu mai multe leziuni la nivelul capului și cu o mână ruptă la UPU Satu Mare, iar după câteva ore s-a stins din viață. Astfel s-a întocmit un dosar penal pentru moarte suspectă.

Organele judiciare au constatat că înainte cu o zi de tragicul incident, copilul s-ar fi jucat cu alți copii, a căzut și și-a rupt umărul, potrivit Opinie de Carei.. La fața locului copilul a avut parte de îngrijiri medicale, dar după ce a ajuns acasă, starea acestuia s-a agravat. Micuțul a fost dus cu ambulanța la Spitalul Județean Satu Mare, iar în urma autopsiei, medicul legist a stabilit că moartea s-a produs ca urmare a leziunilor suferite.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.