Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

O tânără refugiată susține că a fost violată la o mănăstire din județul vecin

O tânără refugiată din Ucraina, susține că fost agresată sexual la o mânăstire din Maramureș, unde era cazată.

Tânăra, în vârstă de 22 de ani, a depus o plângere la Poliție susținând că a fost agresată sexual de către un stareț, fiind atinsă în mod nepotrivit de către acesta, în urmă cu câteva zile, în timp ce se afla cazată la o mănăstire din Petrova.

Polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați ieri, 17 aprilie, prin plângere de către o femeie de 22 de ani din Ucraina cu privire la faptul că, în perioada 13-15 aprilie 2022, în timp ce era cazată la o mănăstire din localitatea Petrova, ar fi fost agresată sexual de către un bărbat de 55 de ani.

Polițiștii efectuează cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt și a împrejurărilor producerii evenimentului.

Sursa: vasiledale.ro

 

6 comentarii

  1. Norick Răspunde

    PAI DACĂ UMBLI ÎN CIUDA PULII!!!!

    • Ph Răspunde

      Am mai citit undeva că bieții stareți sunt în mănăstiri pentru că au probleme, au dracii lor pe care trebuie să îi stăpânească iar biata ucrainiancă era unealta diavolului iar starețul fiind sub lupta cu dracul a cedat. Dacă nu era acea refugiată, era un orfan sau un elev de la ceva seminar teologic. Atunci, norick, umblau si ei in ciuda pulii, nu-i așa?
      Nu are rost să continui, știu că dacă te uiți în oglindă ști că mama ta este mândră de tine. Bravo. Un mascul adevărat, cum salivează el dupa ciudele pulii, ce gânduri mărețe în capul tău. Acum mai bagă o labă, fă-o măreață! Iese soarele, decoltee, rochițe, doar ciudele pulii.

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Spune cinstit doare câteodată că ești atât de dobitoc și de mârlan??? Sau ești atât de nesimțit că nici tu nu-ți îai dai seama??? Vezi că mi-am dat seama că nu ești @Norick cel veritabil, adunătură de gene manipulate genetic ce ești!

    • Gheorghe Răspunde

      Ma obiala ma zdreanta,da daca fica ta(daca ai asa ceva) ori nevasta,mama,sora,bunica (varsta nu conteaza) ar fi abuzata sexual de cineva ai mai spune,,umbla in ciuda p..lii”….da de cand esti prost pe´acasa ai fost?…esti penibil mai norik.Scuza-ma dar daca tu atata poti atunci esti un caracter de c….at.

  2. Fanica Răspunde

    preoti satanisti iredentisti si pedofili…..urmasi regimului comunist
    pupatori de moaste

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Pochii nu pupa mortaciuni, ei doar incaseaza taxa de la cei plapanzi la minte.
      Si mno, daca n-o fost disponibil un seminarist fraged, o fost buna si refugiata. Ca doar nu era sa stea pe sec ninjalaii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.