Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Copii refugiați din Ucraina vor ajunge în județul Satu Mare. Pregătiri la Prefectură

Prefectul Radu Roca a convocat o întâlnire de lucru cu conducerile Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Școlar Județean, Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului și ai Primăriei Municipiului Satu Mare și cu participarea Liubei Horvat, președintele Filialei Satu Mare a Uniunii Ucrainenilor din România.

Având în vedere posibilitatea ca în perioada următoare să sosească în România prin punctul de trecere a frontierei Halmeu noi grupuri de persoane (copii), prefectul dorește să se asigure că avem capacitatea de le gestiona din punct de vedere al ajutorului umanitar, respectiv de a putea asigura condiții de transport, cazare, igienă personală și hrană corespunzătoare.

Pentru aceasta, a dispus constituirea unui grup de lucru  care va avea ca principală atribuție activarea în cel mai scurt timp, la nevoie, a unei capacități de minim 200 de locuri adecvate pentru copii în vederea  oferirii celor necesare drept asistență umanitară.

Sursa: Instituția Prefectului Satu Mare


CITEȘTE ȘI:

2 comentarii

  1. ... Răspunde

    Și uite așa a murit virusul wow-tchi-ga-shu!!! Oare cum îi mai cheamă pe falșii profeți și oare ce mai comentează acum??? Pomeniți că au devenit brusc experți militari??? Rețineți copiii un lucru. Aveți o mare vină în crearea situației în care ne aflăm. Pentru că Machoman Putin când a văzut de ce sunteți în stare cu propriul popor a zis că își permite astfel de escapade ca cel actual în Ucraina! Mai țineți minte când vă zicea omul să terminați odată??? Nu aveți decât să veniți cu soluții. Dar urgent.

  2. ... Răspunde

    Da. Lipsa de reacție la primul meu comentariu.numai dovedește câtă dreptate am și am avut. Acum câteva săptămâni pentru aceste propoziții încasam un puhoi de invective de la călăreții apocalipsei covid. Dar ca să vezi, acum nu mai e de actualitate!🤔😱😱😱🥴😲😭 Sau nu mai este remunerat???? Să vă fie rușine mai ales pentru că m-ați obligat să mă vaccinez absolut inutil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.