Ultima actualizare: azi, 18:24

Naţionale

Dublă crimă | Mamă și fiică ucise violent. Suspectul principal, o minoră de 13 ani

O dublă crimă a avut loc duminică în comuna Cristești din județul Botoșani. O mamă împreună cu fiica au fost ucise în mode violent, iar suspectul principal, potrivit surselor din anchetă, este o minoră în vârstă de 13 ani.

Suspectul principal al comiterii celor două crime din localitatea Poiana, comuna Cristinești, este o minoră de 13 ani, susțin surse din anchetă, potrivit Știri Botoșani. Copila fost ridicată de polițiști și internată într-un centru al Direcției de Asistență Socială și Protecție a Copilului. Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul din Botoșani, prim-procurorul Valeriu Chihaia, a precizat că nu pot fi oferite detalii referitoare la caz, în vederea respectării legislației privind protecția minorilor și a datelor personale.

„Probatoriul este în curs de administrare. În urma finalizării cercetărilor, vom comunica informațiile destinate publicului”, a spus Valeriu Chihaia.

Două femei, mamă şi fiică, au fost găsite moarte în propria gospodărie, duminică, cadavrele prezentând plăgi înjunghiate în zona gâtului. Victimele au vârste de 82, respectiv 53 de ani, şi locuiau singure într-o casă dintr-o zonă retrasă a localității, potrivit aceleași surse. Anchetatorii nu cunosc, până în acest moment, mobilul crimei.

2 comentarii

  1. Aspi Rina Răspunde

    Fetita,daca a fost ea autorul crimei, clar a avut si complici…

    • Aspi Rina Răspunde

      S-a aflat adevarul !Clar fetita de 13 ani nu putea sa ucida doua persoane.Tatal vitreg al acesteia le-a ucis,iar fetita de 13 ani a fost convinsa de catre acesta sa ia fapta asupra ei,pentru ca la 13 ani NU RASPUNDE PENAL !Mobilul crimei au fost banii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.