Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

Crimă în județul vecin. Două femei ar fi angajat un asasin pentru a-l ucide pe soţul uneia dintre ele

Două femei din județul vecin sunt suspectate că ar fi angajat un bărbat pentru a-l ucide pe soţul uneia dintre suspecte, contra sumei de 40.000 de lei, cei trei fiind reţinuţi sub acuzaţia de omor calificat.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a informat joi, printr-un comunicat de presă, că această crimă a avut loc în decembrie 2021.

Astfel, o femeie şi prietena sa ar fi premeditat să-l ucidă pe soţul uneia dintre ele şi văr al celeilalte, scrie Agerpres. Cele două ar fi apelat la serviciile unui bărbat pentru a comite crima în schimbul sumei de 40.000 lei.

“În baza înţelegerii dintre cei trei, în seara zilei de 18.12.2021, în jurul orei 22,00, R.A. l-a ademenit pe V.I. pe un drum lăturalnic al drumului ce duce spre vama Valea lui Mihai, în apropierea localităţii Bărantău, unde N.I. i-a aplicat victimei, în zona capului, două lovituri cu un topor, după care cei doi i-au aplicat mai multe lovituri cu un cuţit în zona abdominală, provocându-i leziuni ce au condus la decesul victimei. După acestea, R.A. şi N.I. au transportat victima, cu autoturismul ce aparţinea suspectei R.A., pe un câmp situat în extravilanul oraşului Valea lui Mihai, în apropierea fostei cariere de nisip, situată în zona nord-vestică a oraşului, unde au îngropat cadavrul”, se relatează în comunicatul procurorilor.

Cei trei suspecţi au fost reţinuţi, recunoscând comiterea faptei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.