Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Maramureșenii au făcut un pod peste Someș, sătmărenii se mai chinuie cu un podeț

În timp ce maramureșenii s-au mobilizat și au reușit să facă un pod peste Someș, dar să și pună asfalt pe drumul care duce la noua construcție, sătmărenii se chinuie cu un podeț.

Podul peste râul Someș, care face legătura între oraşul Seini şi comuna Pomi din judeţul Satu Mare, a fost deschis astăzi circulației, iar înainte de inaugurarea oficială, maramureșenii s-au asigurat că și drumul spre pod este pus la punct.

Concret, în cursul zilei de ieri s-a turnat asfalt pe drumul de la pod către Seini, astfel încât șoferii să aibă parte de cele mai bune condiții. De partea cealaltă însă, în județul Satu Mare, drumul dinspre Pomi către noul pod nu este complet pus la punct, întrucât muncitorii lucrează în continuare la un…podeț.

Noul pod peste Someș are o lungime de 180 de metri, din care 100 de metri sunt peste luciul de apă, o lățime de aproape 8 metri. Are două benzi rutiere, câte una pe sens, și trotuare – putând fi tranzitat și pietonal și cu bicicleta.


CITEȘTE ȘI:

6 comentarii

  1. radical2 Răspunde

    Normal. Doar noi suntem oaia neagra a Transilvaniei nu? Numai cand te plimbi prin orasele resedinta de judet iti dai seama ce ramas in urma e Satu Mare/Szatmarnemeti.

  2. Norick Răspunde

    SĂTMĂRENII AU RĂMAS LA COADA VACII ȘI ASTA DOAR DATORITĂ HUDEMEREU!!!

    • Norick Răspunde

      Iar’ furi puradel besinos ? 😛 🙂 Manca-te-ar jaru’ .. 😀

      • România reală Răspunde

        @Norick. Unii mândrii #pevecistăpâni nu se pot dezice de sportul național tradițional din moș-strămoș. Probabil e un fel de antrenament pentru unii înainte de a se întoarce în France sau în UK în “construcții”, am înțeles că Espana nu mai e rentabil. A se citi corect la cerșit sau la spart bancomate.😱🤮😤💩

        • Norick Răspunde

          Asa este – nu pot intelege acest “aspect” , dar cu timpul m-am obisnuit . Am asistat sa fie un handicapat mai fericit… 😛 🙂
          Peace ! 😛

  3. Bogu Răspunde

    Ce comparatie de ziarist frustrat si limitat……regionalizare de apartenenta locala, care nu au treaba cu principiile economice si implicit de infrastructura rutiera. Parca e ecoul din timpuri de pe stadioul Olimpia: Satu Mare, m..e Baia Mare !!! si evident reversul “urarilor de bine” la retur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.