Ultima actualizare: ieri, 22:20

Locale

FOTO. Căsuţă spartă la Târgul de Paşte. Producătorul apelează la sătmăreni. Pagubă de 2.500 de lei

Căsuţă spartă la Târgul de Paşte. Căsuţa producătorului Noemi Nagy Kazsza din Centrul Vechi al municipiului Satu Mare a fost spartă azi noapte. Acesteia i-au fost furate produse în valoare de circa 2.500 de lei.

Producătoarea face apel la sătmărenii care deţin orice informaţie să o ajute să îşi recupezze marfa. Ea oferă şi recompensă.

Marfa furată poate fi foarte uşor recunscută întrucât portă semnătura producătoarei. Pe fiecare bucată de săpun sau sticlă apar datele ei de contact, adresa şi numărul de telefon.

Aşadar, dacă vă oferă cineva spre vânzare aceste produse, sunteţi rugaţi să o anunţaţi pe producătoare la nr de tel 0770715168 sau să sunaţi poliţia.

Poliţia a fost anunţată despre spargere şi face cercetări.

12 comentarii

  1. Cocojambo Răspunde

    Ce noroc ca avem politia locala! Ca le fura astia specialistii si mamaliga din gura!🤔😱😱🤮😤🥴😭😭

    • Josef Mengele Răspunde

      Esti un prost !!!

      • Cocojambo Răspunde

        De ce? Ca am “pretentia” ca politia locala sa-si faca treaba? Iti dai seama ca paguba nu se va recupera?Daca asa e in centru cum poate fi siguranta cetateanului la periferie? Sau tie iti convine ca tu din asta traiesti?

      • România reală Răspunde

        Eu zic că mai degrabă tu ești acela.😱🤮😤

  2. Florica Răspunde

    HAIDETI in carpati 2 …..sicilia adevarata….beci …apartamente ….masini …sparte !!!!
    FURA CA LA CODRU

  3. Pulitia :) Răspunde

    Bine ca este o patrula de gardieni detasati zi si noapte in parcul din centru. Poate au fost chiar ei :)))))

  4. Dani Răspunde

    Paguba trebuie recuperata de la cei ce nu s-au facut datoria pentru care ia salariu baban! Adica cei de la Politia Locala! Sau te pomeni ca vopseau ouale si nu au avut cum sa patruleze! Rusine din nou Politia Locala! Totusi nu va este rusine sa incasati salariu dupa acesta fapta? Remuscari ? Ceva?

  5. Hitler Răspunde

    Eu zic sa omoram toti tiganii din satu mare!

  6. radical2 Răspunde

    Dar camerele nu sunt bune> S-au bagat o gramada de bani

  7. antiretard Răspunde

    @cacajumbo…avem politie municipala,avem jandarmi,nici o vorba despre ei..pe politia locala cu ale ei 2 patrule cade toata responsabilitatea pentru orice! Ai si tu pe cine sa-ti versi frustrarile cand ti se termina Mona si n ai bani de alta!

    • Cocojambo Răspunde

      Atât ai reținut din comentariu? Că văd că ești tare în temă cu treaba cu Mona! Mă gândesc că ești dat deja în consemn la toate tarabele pe unde îți pierzi vremea! Este un eveniment organizat de primărie și prin definiție este obligația miliției locale să asigur ce este de asigurat. Dar tu ai ci cum să pricepi asta! Eu aș fi cel mai bucuros dacă am avea o miliție locală cum ar trebui pentru că sunt sigur nu am avea atâtea evenimente nefericite, inclusiv omor, exact în centru. Sau poate tu ești ceva milițist local special lezat acum în suflețelul lui. Puțin îmi pasă. Acum ce facem cu paguba femeii? Că vezi că ea a lucrat pentru acele treburi nu ca și tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.