Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

FOTO. Elena Udrea, dată în urmărire. A fugit din țară după ce a fost condamnată definitiv

UPDATE. Elena Udrea a fost prinsă de autoritățile din Bulgaria, la solicitarea autorităților române, și vor fi demarate acum procedurile de extrădare.

„În urma cooperării dintre structurile specializate din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și autoritățile din Bulgaria, femeia, pe numele căreia este emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, a fost depistată pe teritoriul Bulgariei. În continuare, se desfășoară activități specifice, în vederea predării femeii către autoritățile din România”, precizează un comunicat al MAI.

Elena Udrea a fugit astăzi din țară, după ce a fost condamnată definitiv la șase ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute. Poliția a dat-o în urmărire generală.

Potrivit informațiilor Digi24, fostul ministru ar fi ieșit din țară cu o mașină, încă de dimineață, pe la Vama Giurgiu, iar acum polițiștii se pregătesc să o dea și în urmărire internațională.

Nu este pentru prima dată când Elena Udrea pleacă din țară. Ea a făcut-o și în 2018, când a ieșit din România tot pe la Vama Giurgiu, îndreptându-se spre Grecia inițial, apoi spre Costa Rica.

 

5 comentarii

  1. Heydrich Răspunde

    Ce va fi cu Romania daca ne parasesc valorile ?

  2. Dacus Răspunde

    Pariu ca scapa cu un an si un pic si apoi se bucura de cele albe (multe) puse deoparte pt zile negre…..?

  3. RESLE Răspunde

    Asteptam ,,MODIFICARI,, si pe plan local.

  4. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Probabil vroia să ceară azil politic de la “președintele Norvegiei”. Cine cunoaște istorioara ei știe de ce spun asta.😱😱😱🤔😲😨

  5. Satmarean 1 Răspunde

    @Dacus. Vezi ca pierzi pariul. Face 2/3 din pedeapsa din care se mai scade eventualele zile castigate prin munca in timpul detentiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.